MILOŠ TIMOTIJEVIĆ DOBIJAO JEZIVE PRETNJE SMRĆU! Glumci zbog uloga prošli ko BOSI PO TRNJU, njihove priče ŠOKIRAJU!

Autor:

Zabava

02.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi naši dramski umetnici doživeli su razne neprijatnosti zbog junaka koje su tumačili u popularnim filmovima i serijama.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ DOBIJAO JEZIVE PRETNJE SMRĆU! Glumci zbog uloga prošli ko BOSI PO TRNJU, njihove priče ŠOKIRAJU!

Foto: ATAImages

Divljenje i aplauz sve češće su zamenjeni psovkama i fizičkim obračunima na ulici, a glumci pored velikog uspeha koji dožive sa svakom novom ulogom često se zbog iste suočavaju sa mnogim neprijatnim komentarima i situacijama. Jedan od najdrastičnijih primera jeste Miloš Timotijević koji je zbog uloge u "Južnom vetru" dobijao pretnje smrću!

- Mnogima je zasmetala scena u seriji "Južni vetar" u kojoj se ljubim s muškarcem. Zbog te scene dobio sam mnoge pretece poruke na društvenim mrežama, i to uglavnom od mladih ljudi. Najviše me je šokirala ona u kojoj mi je neki čovek napisao da mi želi da se raspadam od raka. Jezivo je da nekome tako nešto poželiš zbog scene u kojoj se ljube dva muškarca - ispričao je glumac.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Miloš Timotijevć u "Južnom vetru"

Aleksandar Srećković Kubura je izjavio da su ga ljudi posle uloge Pauna u seriji "Tajna vinove loze" doslovno  zamrzeli. 

- Često na društvenim mrežama dobijam i poruke "mrzim vas" i uz to mi pošalju srce. Poznanici mi kaži "da te ne znam, ne bih smeo da ti priđem na ulici", a dešava mi se i da mi na ulici dobacuju "ostavi Veru na miru" - rekao je proslavljeni glumac i dodao da su ga na pijaci psovali i nisu hteli da mu prodaju voće i povrće upravo zbog ovog lika.

Republika

Foto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Aleksandar Srećković Kubura

Relja Popović odigrao je maestralno svoju ulogu u seriji "Besa" ali reakcije javnosti na njegove intimne scene sa koleginicom makedonkom Kamkom Točinovski nisu bile blagonaklone

- Dobijao sam užasne pretnje i poruke nakon te scene. To su bila i deca od sedam godina, a bili su i stariji. Morao sam jednu da podelim i na svom Instagramu jer je bila užasna i spomenuli su mi decu. To je prevršilo svaku meru - rekao je Relja.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Relja Popović u seriji "Besa"

Glumac Miljan Davidović svojevremeno je zbog uloge Janka Markovica u seriji "Igra sudbine" izvukao deblji kraj. On je dobio udarac, nakon što mu je nepoznati čovek prišao na ulici i zapretio mu da ne dira Ivana Ožegovica, lika iz pomenute serije.

- Ima dosta tih što misle da nije to serija nego da se stvarno događaja. Pošto sam ja negativac u seriji, on mi je prišao i pitao me što diram Ivana Ožegovica, a onda me udario - rekao je glumac. 

I starija plejada glumaca proživljavala je slične stvari, pa ovakvi ispadi nisu samo produk modernog doba. Tako se Zvonko Lepetić, nakon filma "Okupacija u 26 slika" našao u vrlo nezgodnoj situaciji kada ga je čovek psovao na sred Beograda posle premijere filma. Stajao je na trgu Slavija kada mu je prišla porodica i muškarac mu se obratio nakon čega ga je i pljunuo.

Republika

Foto: Foto Dragan Kadic

Voja Brajović

- Znaš šta Lepetiću,  uvek sam te rado gledao, ali posle ovoga nosi se u tri pi*de materine!

Voju Brajovića seljaci su vilama vijali po vojvođanskoj ravnici zbog uloge Vuka Brankovića u "Boju na Kosovu". 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading