SLOBODA I ANA GLASNO ZAPEVALE I SVE BACILE U SEVDAH Glumac skočio sa stolice, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumice napravile štimung na Filmskim susretima u Nišu.

SLOBODA I ANA GLASNO ZAPEVALE I SVE BACILE U SEVDAH Glumac skočio sa stolice, a jedan detalj posebno privlači pažnju! (FOTO+VIDEO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/andrijamilosevic_official

Posle festivalske večeri glumci se najbolje opuštaju u kafani, pa su tako Sloboda Mićalović i Ana Franić u društvu kolega uživale u dobroj hrani i piću nakon još jednog dana na Filmskim susretima u Nišu. Drugarice i koleginice su napravile štimung i čitave večeri zabavljale društvo za stolom. Ana Franić se nekoliko puta latila mikrofona i zapevala poznate balade narodne muzike, a glumica je na svom Instagram profilu objavila snimke kako zajedno sa Slobodom peva hitove Džeja Ramadanovskog.

Ana i Sloboda su refrenom čuvene "Nedelje" sve bacile u sevdah, pa su emocije samo navirale. Reči ove pesme pogodile su pravo u srce Aleksandra Srećkovića Kuburu, koji je u jednom trenutku skočio sa stolice i glasno zapevao s visoko podignutim rukama.

Detalj na Kuburinim grudima posebno je privlačio pažnju.

- Alergičan na glupe ljude - piše na engelskom jeziku na majici koju je glumac nosio.

Inače, u društvu raspevane družine bio je i novi umetnički direktor Filmskih susreta u Nišu, glumac i komičar Andrija Milošević, koji je bio dirnut pesmom svojih koleginica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

Da se glumci na ovom festivalu svake večeri dobro zabavljaju može se zaključiti iz snimaka koji se pojavljuju na društvenim mrežama. Tako je Milošević pre nekoliko dana pokazao kako je zajedno sa kolegom Nenadom Herakovićem i Petrom Benčinom osvanuo u kafani uživajući u muzici i dobrom druženju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading