"URADIĆE SVE ZA KURTU I MURTU DA BI SAKUPLJAO POENE, ALI NE I ZA PORODICU": Iskra Brajović priznala da njen odnos s ocem nije najbolji!

Autor:

Zabava

20.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Voje Brajovića svojevremeno je otkrila da se s ocem Vojom ne slaže baš najbolje.

"URADIĆE SVE ZA KURTU I MURTU DA BI SAKUPLJAO POENE, ALI NE I ZA PORODICU": Iskra Brajović priznala da njen odnos s ocem nije najbolji!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, printscreen

Ćerka legendarnog glumca Voje Brajovića Iskra Brajović nije krila da nakon razvoda roditelja s ocem nije imala sjajan odnos. Posle priznanja da se s Vojom ne slaže najbolje Iskra je jednom prilikom komentarisala objavu na Instagramu čija su tema bili narcisi.

- Narcisi ostavljaju najbliže ljude da se bore sami, bez ikave podrške, dok glume velike dobročinitelje i velike humaniste pred potpunim strancima. Bilo da je reč o poslovnoj krizi, bili da je neko vama blizak teško bolestan, bilo da je reč o tome da ste u drugom stanju ili da je porođaj tek prošao i da je sada na redu briga o bebi. Oni će tada nestati i ostaviti vas da se borite sami, dok usput gledate kako pomažu potpunim strancima i nebitnim ljudima - ispričala je Divna Milovanović psihološka savetnica i autorka Jujtub kanala "Pozitivna stvarnost", a ćerka legendarnog glumca se nadovezala.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

- Narcis rodit, što bi se u narodu reklo, za Kurtu i Murtu, čisto da bi sakljupao poene i simpatije, a kad treba njegovog porodici nešto, nađe izgovor zašto to ne može - napisala je Iskra, a mnogi su se zapitali da li se ova objava odnosi na njenog oca legendarnog glumca.

Svojevremeno je priznala da je ima mnogo bolji odnos s majkom.

- Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos s očevima jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca - rekla je pre nekoliko godina Iskra, koja je u međuvremenu popravila odnos s ocem.

Podsetimo, Voja Brajović se oženio svojom ljubavi iz detinjstva Ljiljanom, s kojom je dobio sina Vukotu i ćerku Iskru. Ipak, brak nije potrajao, a Voja se godinama kasnije oženio koleginicom Milicom Mihajlović, s kojom ima sina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading