"ŽAO MI JE SINIŠE": Mira Banjac progovorila o smrti Pavića, pa otkrila da li ćemo je videti u NOVOJ ULOZI!

Autor:

Zabava

22.08.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarna glumica se prisetila saradnje sa slavnim scenaristom koji je preminuo pre šest dana u 91. godini.

"ŽAO MI JE SINIŠE": Mira Banjac progovorila o smrti Pavića, pa otkrila da li ćemo je videti u NOVOJ ULOZI!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Slavna srpska glumica Mira Banjac punih 75 godina provela je na sceni i mnogobrojnim ulogama ostavila neizbrisiv trag u domačoj kinematografiji. Tokom bogate karijere sarađivala je sa raznim glumcima, rediteljima i scenaristima, a među njima je i Siniša Pavić, koji je preminuo pre šest dana, 16. avgusta u 91. godini.

Mira Banjac se osvrnula na godine koje su proveli zajedno i prisetila se saradnje sa čuvenim Pavićem, koji je iza sebe ostavio nezaboravne naslove poput "Vrućeg vetra", "Boljeg života", "Srećnih ljudi", "Porodičnog blaga"...

Republika

Foto: TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

Siniša Pavić (1933-2024)

- Otišao je značajan čovek. On je jedan od naših najboljih scenarista. I on i Gordan Mihić. Radio je vrlo dobre serije, sa dobrim tekstovima, dobro se igralo. Uvek je to bilo dobro promišljeno do kraja. Pisao je uglavnom komedije, ali su imale i neku drugu stranu koja je bila malo gorka. On je vrlo mudro sve to radio - rekla je glumica za Informer, pa dodala:

Žao mi je Siniše, jeste da je bio star, ali mi se činio da je uvek bio veoma vitalan. Sinišu ću pamtiti po sjajnim radovima i rad sa njim je jedan lepi deo moje karijere. Žao mi je što ga nema, to ćemo teško nadoknaditi.

Republika

Foto: ATA Images

 

Mira Banjac i u svojoj 94. godini jedna je od najtraženijih glumica, ali da joj njeno zdravstveno stanje ne dozvoljava da se vrati snimanjima.

Imam dosta poziva, ali više ne snimam, ja sam neizvesna. Trenutno ne bih mogla ništa da radim. I ovo vreme me ubija, to je katastrofa za moje godine. Naradila sam se verujte mi - rekla je Mira.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading