GLUMICA U IZAZOVNOJ POZI RASPAMETILA MUŠKARCE! Izvajane noge u prvom planu, ona obnažena! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Franić vredno trenira, pa ima čime i da se pohvali!

GLUMICA U IZAZOVNOJ POZI RASPAMETILA MUŠKARCE! Izvajane noge u prvom planu, ona obnažena! (FOTO)

Foto: ATA Images

Glumica Ana Franić svakodnevno objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama na kojima je najčešće u teretani. Ovog puta je obradovala svoje pratioce na Instagramu selfijem kojim je podigla temperaturu. Franićeva u izazovnoj pozi pokazuje svoje izvajane noge, a ovaj prizor nikog nije ostavio ravnodušnim.

Kao muzičku podlogu uz ovu vrelu fotku Ana je odabrala hit Slađane Milošević "Miki, MIki", pa kroz pesmu poručila: "Drži me za ruku, stegni me u struku!"

Intenzivni treninzi postali su njena svakodnevica, a njeno mišićavo telo rezultat je mukotrpnog rada u teretani i napornih vežbi s tegovima. Kako je Ana istakla, u svom telu se oseća odlično, ali na njenu fizičku transformaciju nisu svi gledali blagonaklono. Glumica je priznala da se suočava sa negativnim komentarima, te da joj ih uglavnom udeljuju žene.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anafranic_

 

Kad sam u bilo kakvom kontaktu sa ljudima koji znaju šta je sport, to su ozbiljni komplimenti i ozbiljni nakloni, pogotovo od profesionalnih sportista. U stvari oni me najviše podržavaju. Predrasude i ružni komentari i vređanja su skoro uvek od strane žena. Od muškaraca nikada nisam dobila nijedan negativan komentar, a od žena jako - priznala je Ana u emsiji "Balkanskom ulicom".

Franićeva je istakla da je trenutno u najlepšim godinama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Franic (@anafranic_)

 

U dvadesetim sam bila možda mlađa, lepša, možda sam više radila nego sad i tako dalje, ali sada, kada sam prešla četrdesetu sam u stvari... Prvo, kada se osvrnem iza sebe, kada vidim šta sam sve prešla i preživela i izašla iz toga kao pobednik, onda imam neko ozbiljno poštovanje prema sebi i što zaista ne smatram da me godine čine, mislim da sam van tih godina koje imam. Ne zato što ih krijem, ja bih sad govorila da imam pet više da svi govore bože što vi divno izgledate za svoje godine. Znači ja bih govorila sad koliko imate Ana, 50, zašto 50, pa divno gospođo izlgledate za svoje godine. Ja bi njih i dodavala na papiru, ali iskreno ja se fizički nisam osećala nikada bolje nego sada, što je zahvaljujući i treningu što i načinu života i nekako imam sad i više hrabrosti i baš me briga - rekla je Ana jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading