SKINULE SE SLOBODA MIĆALOVIĆ I ANA FRANIĆ! Glumice novom fotkom iz kreveta PREZNOJILE pratioce na mrežama!

Autor:

Zabava

27.08.2024

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarice i koleginice su počastile fanove vrelom fotografijom na Instagramu.

SKINULE SE SLOBODA MIĆALOVIĆ I ANA FRANIĆ! Glumice novom fotkom iz kreveta PREZNOJILE pratioce na mrežama!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anafranic_

Ana Franić i Sloboda Mićalović

Popularne glumice Sloboda Mićalović i Ana Franić današnjom objavom na društvenoj mreži Instagram izazvale su lavinu komentara. Nekadašnje cimerke, koleginice i odane prijateljice zajedno su otputovale na Filmski susreti u Nišu, gde uživaju u festivalskoj atmosferi i druženju sa kolegama, a sada su pokazale kako provode zajedničko vreme.

Sloboda i Ana pozirale su zajedno u krevetu. Na fotografiji vidimo kako su se opustile na beloj posteljini, a u prvi plan istakle su njihova zgodna tela.

Ana je nosila beli bodi, koji joj ističe atribute, dok se Sloboda odlučila za jednostavniju varijantu, zeleni bebi dol sa detaljima od čipke.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/anafranic_

 

Glave im se ne vide na fotografiji, ali je prizor mnoge oduševio. Uz objavu Franićeva je dodala i pesmu "Teška vremena, prijatelju moj" grupe "Neki to vole vruće" .

Iako je u top formi Ana je priznala da se susretala sa negativnim komentarima na račun njenog izgleda. Kako je istakla, u svom telu se oseća odlično, ali na njenu fizičku transformaciju nisu svi gledali blagonaklono. 

Kad sam u bilo kakvom kontaktu sa ljudima koji znaju šta je sport, to su ozbiljni komplimenti i ozbiljni nakloni, pogotovo od profesionalnih sportista. U stvari oni me najviše podržavaju. Predrasude i ružni komentari i vređanja su skoro uvek od strane žena. Od muškaraca nikada nisam dobila nijedan negativan komentar, a od žena jako - priznala je Ana nedavno u emsiji "Balkanskom ulicom".

S druge strane, Sloboda je oduvek dobijala samo komplimente, te važi za jednu od najlepših žena u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading