NATAŠA NINKOVIĆ, BJELA, VLADE I ANA DIVAC ZAJEDNO NA LETOVANJU! Pokazali kako uživaju na obali mora, sve PRŠTI OD LUKSUZA! (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na mrežama su se pojavile fotografije Dragana Bjelogrlića, Nataše Ninković, Ane i Vlade Divca kako uživaju na jadranskom primorju.

NATAŠA NINKOVIĆ, BJELA, VLADE I ANA DIVAC ZAJEDNO NA LETOVANJU! Pokazali kako uživaju na obali mora, sve PRŠTI OD LUKSUZA! (FOTO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/natasaninkovic

Glumci Nataša Ninković i Dragan Bjelogrlić uživaju na jadranskom primorju u društvu Vlade i Ane Divac, a na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije na kojima se vidi kako poznata četvorka provodi vreme. U društvu prijatelja Nataša, Bjela, Vlade i Ana zabavljali su se na obali mora.

Svi su bili u opuštenom izdanju, a za raskošnom trpezom u jednom od najluksuznijih restorana u Crnoj Gori, glumci i njihovi prijatelji nisu skidali osmehe sa lica.

Glumica Nataša Ninković bila je u plažnom izdanju, sa velikim naočarima za sunce preko lica.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/natasaninkovic

 

Nataša je i u junu ove godine sa svojim pratiocima na Instagramu delila fotografije i snimke sa letovanja na Kipru. Ova poznata glumica pokazala je da luksuzni odmor može biti spoj opuštanja i stila, te da je važno pronaći vreme za sebe i uživati u malim životnim radostima.

Nataša je po prirodi veoma društvena osoba, pa svaki slobodan trenutak koristi kako bi se videla sa prijateljima. Nedavno su njene komšije rekle da je često viđaju kako na balkonu  razgovara sa prijateljicama ili priča telefonom.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/natasaninkovic

 

Ona jeste malo povučena, nekako deluje namrgođeno kada prolazi, ali to je više predstava za javnost. Kada se nasmeje, onako iz grla, kao prava Hercegovka ulica čitava odzvanja. Često zna da na balkonu sedi sa prijateljicama ili priča telefonom i baš je bučna, ne u negativnom smislu nego onako hercegovački. Lepa je i harizmatična žena, ima lep osmeh i prosto pleni. Vidi se da je negovana - kaže komšinica za Blic.

Inače, Dragan Bjelogrlić koji je takođe viđen u društvu bračnog para Divac, već nekoliko meseci radi na scenariju i pripremama za snimanje filma o intrigantnom životu nedavno preminulog glumca Alena Delona i njegovom odnosu sa Stevicom Markovićem koji mu je bio dugogodišnji telohranitelj i prijatelj. Ceo projekat realizuje sa sa čuvenim francuskim producentom i rediteljem Ladž Lijem, prenose mediji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading