SLOBODA OSMEHOM OBARA S NOGU! Novu objavu slavne glumice komentarisala NAJLEPŠA ŽENA na svetu!

Autor:

Zabava

07.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mićalovićeva je oduševila pratioce na Instagramu novom fotografijom sa letovanja.

SLOBODA OSMEHOM OBARA S NOGU! Novu objavu slavne glumice komentarisala NAJLEPŠA ŽENA na svetu!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/sloboda_micalovic_boba

Sloboda Mićalović

Glumica Sloboda Mićalović već neko vreme uživa na letovanju na grčkom ostrvu Mikonos, a sada se ponovo oglasila na društvenim mrežama i otkrila delić atmosfere sa odmora. Boba je objavila fotografije na kojima pozira na terasi luksuznog hotela u kojem je odsela, a umesto raskošne toalete jedini ukras na njoj je širok osmeh po kojem je prepoznatljiva.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Iskrena emocija, osmeh na licu i sreća u očima jasno se mogu pročitati iz nove Slobodine objave na Instagramu, a to su prepoznali i pratioci slavne glumice koji su pohvalili njen izgled. Svi su oduševljeno komentarisali njen osmeh, a prema mišljenju mnogih najlepša žena na svetu glumica Monika Beluči prokomentarisala je Slobodinu fotografiju. Ona je stavila tri emotikona u obliku srca, baš kao i glumica Nataša Ninković.

 

 

- "Neprevaziđena i neponovljiva lepotica", "Kakva sreća", "Lepota jednostavnosti i životne radosti, to si ti!", "Osmeh najlepši" - samo su neki od komentara ispod najnovije fotografije popularne glumice.

Inače, Sloboda je otputovala na Mikonos sa prijateljicama i odsela u luksuznom kompleksu, a pojedini mediji pišu da cena noćenja u ovom hotelu na Mikonosu iznosi 700 evra. 

Foto: Foto printskrin/instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

 

Glumica je podelila na svojim društvenim mrežama nekoliko fotografija sa letovanja i tako pokazala delić atmosfere. Otkrila je da se na plaži opušta uz knjigu, ali da se i dobro zabavlja u društvu prijatelja. Biljana Čigoja, osnivač i direktorka Banjaluka festa, menadžerka Belgrade River Festa i Zimske bajke u Beogradu na vodi, Slobodi pravi društvo na odmoru.

Mićalovićeva je nedavno pokazala kako uživa u zalasku sunca koji je posmatrala sa jahte na pučini, a posebno je privukla pažnju fotografijom u kojem je u kupaćem kostimu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading