RAZVELI SE U STROGOJ TAJNOSTI, GODINAMA NE ŽIVE ZAJEDNO! Naš glumac ostavio suprugu, pa uhvaćen OVDE!

Autor:

Zabava

22.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon razvoda glumac je pazario stan u blizini porodične kuće svoje majke.

RAZVELI SE U STROGOJ TAJNOSTI, GODINAMA NE ŽIVE ZAJEDNO! Naš glumac ostavio suprugu, pa uhvaćen OVDE!

Foto: youtube.com/RTRS vijesti

Glumac Peđa Damnjanović, poznat po ulogama u popularnim televizijskim serijama kao što su "Urgentni centar" i "Igra sudbine", nedavno je prošao kroz razvod sa suprugom Ljubicom. Iako je rastao od supruge pre manje od godinu dana, Peđa je ostao posvećen roditeljstvu, budući da je otac troje dece - ćerki Tinje i Hane, kao i sina Olega.

Peđa Damnjanović je proveo poduži bračni staž od 17 godina pre nego što je odlučio da se rastane od supruge. Iako su se razišli, Peđa ističe da i dalje provodi vreme sa svojom decom i da su u dobrim odnosima. On je izjavio da trenutno žive odvojeno, ali da su i dalje jako dobri prijatelji i da zajedno rešavaju porodične i poslovne probleme.

Republika

Foto: ATA Images

Peđa Damnjanović

 

- Jednostavno ne živimo zajedno, možda je to samo period preispitivanja dosadašnjeg života i eventualnih malih grešaka koje smo pravili, provodimo vreme svakog dana i i dalje zajedno rešavamo gomilu problema porodičnih, ali i onih poslovnih i svih drugih koji su deo svakog čoveka na planeti na dnevnom nivou, za sad smo jako dobri prijatelji, pomažemo jedno drugome svaki dan kako bi unapredili sve što nas čeka, ali život je čudo, nikad ne znaš gde će da te odvede i šta je isplanirao za tebe - izjavio je Peđa tada za Blic.

Nakon razvoda, Peđa se preselio u Barič, gde je kupio stan u neposrednoj blizini porodične kuće svoje majke. Iako više ne žive zajedno, bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima i i dalje se dogovaraju oko važnih pitanja vezanih za odgajanje njihove dece. Nedavno su bili viđeni zajedno na Crnogorskom primorju, što pokazuje da i pored razvoda, ostaju posvećeni roditeljstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading