ZBOG TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA PEVAČU HITNO OTKAZANI NASTUPI! Odmah morao da se povuče sa scene!

Autor:

Zabava

21.08.2024

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni folker prinuđen da obustavi svoj rad.

ZBOG TEŠKOG ZDRAVSTVENOG STANJA PEVAČU HITNO OTKAZANI NASTUPI! Odmah morao da se povuče sa scene!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Kemal Malovčić, čije zdravlje je trenutno ugroženo, privukao je pažnju domaćih medija svojom odlukom da otkaže sve planirane nastupe. Iako se pevač još uvek nije oglasio povodom svog zdravstvenog stanja, bliski izvori su potvrdili da se ne oseća najbolje i da je prinuđen da privremeno obustavi svoj rad.

Kemal Malovčić može da se pohvali dugom i uspešnom karijerom koja traje više decenija. Tokom godina, njegovi hitovi su obeležili muzičku scenu i i dalje se rado pevaju. Pevač je ostavio dubok trag u muzici i ostao omiljen među fanovima širom regiona.

Pored muzičke karijere, javnost je zainteresovana i za pevačev porodični život. Kemal Malovčić se prvi put oženio sedamdesetih godina, a sa svojom prvom suprugom dobio je ćerku Editu. Nakon toga, iz trećeg braka, pevač je dobio troje dece: sinove Dženana, Kenana i Adina. Ova porodična strana pevačevog života dodatno je učvrstila interesovanje javnosti za njegovu ličnost.

Republika

Foto: youtube.com

Kemal Malovčić

 

- Privedem devojku, a pročuje se da sam se oženio. Hodam sa curom, a narod kaže oženio se Kemo. Pevam najžešće orijentale, a neki novinari iz Beograda kažu da sam studirao veronauku u Bagdadu. Kakva crna nauka, u mladosti nisam imao da odem ni do mog rodnog grada. Babo rudar, a nas osmoro dece - pričao je on svojevremeno.

Između redova ovih poznatih detalja iz Kemalovog života, provlače se i neobične anegdote i izjave pevača koje su dodatno obogatile njegovu javnu ličnost. Sve ovo čini Kemala Malovčića intrigantnom ličnošću koja je ostavila dubok pečat na muzičkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading