DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ NAPOKON PODELIO NJIHOV PRIVATNI SNIMAK! Pevačica zaprepašćena, nije želela da se sazna za njih!

Autor:

Zabava

21.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečko Teodore Džehverović prekršio dogovor, pa obelodanio njihov privatni snimak.

DEČKO TEODORE DŽEHVEROVIĆ NAPOKON PODELIO NJIHOV PRIVATNI SNIMAK! Pevačica zaprepašćena, nije želela da se sazna za njih!

Foto: Instagram/maticrebec, Instagram/teodoradzehverovic

Pevačica Teodora Džehverović ponovo je privukla pažnju javnosti svojom provokativnom fotografijom koju je nedavno podelila na svom Instagram profilu. Na slici, Teodora pozira ispred ogledala u jednodelnom kupaćem kostimu sa zanimljivim prorezima na stomaku i velikim otvorom kod grudi, ističući svoje silikonske obline. Uz to, nosi kaubojski šešir i naočare za sunce, upotpunjujući svoj izgled. Ova provokativna fotografija izazvala je brojne reakcije na društvenim mrežama, dok su njene tetovaže dodatno došle do izražaja u ovom izdanju.

Uzbuđenje oko Teodorine fotografije dodatno je pojačano činjenicom da je pevačica ove godine otputovala na letovanje sa novim dečkom. Nakon što je nekoliko meseci u vezi sa košarkašem iz Slovenije, Maticom Rebecom, Teodora i dalje vešto krije svoju vezu od javnosti. Međutim, nedavno su ih paparaci uhvatili zajedno na odmoru, a snimak njih dvoje na plaži pojavio se na Tiktoku. U videu, par uživa na ležaljkama, ostavljajući fanove u znatiželji o njihovoj tajnovitoj vezi.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, ATA images

Teodora Džehverović i Matic Rebec

 

Ipak, prvi put sada, Rebec je podelio zajednički snimak i time potvrdio da je u vezi sa Teodorom i da je pitanje trenutka kada će prestati da se kriju od javnosti. Naime, oni su najpre objavili niz fotografija sa iste destinacije, a potom je on podelio snimak, gde im se vide samo noge, ali su fanovi odmah shvatili da se radi o Teodori, što ih je veoma obradovalo.

 

 

Interesantno je da se Džehva i košarkaš ne prate ni na Instagramu, a ona javno nije želela ni da otkrije svoj ljubavni status, kako im se veza ne bi poremetila. U svakom slučaju, mnogi su zaključili da je Teodora srećnija nego ikada i da je za to upravo zaslužan Rebec.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading