BORI ĐORĐEVIĆU SE SMEŠILA GLUMAČKA KARIJERA! Roker žali za jednom propuštenom prilikom, u sve je umešan KUSTURICA!

Autor:

Zabava

21.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen Riblje čorbe dokazao se u muzici, a svojevremeno je ispričao da je dobio ponudu da se pojavi u jednoj televizijskoj seriji.

BORI ĐORĐEVIĆU SE SMEŠILA GLUMAČKA KARIJERA! Roker žali za jednom propuštenom prilikom, u sve je umešan KUSTURICA!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Antonio Ahel/ATAImages

Vest da je Bora Đorđević hitno hospitalizovan zbog narušenog zdravstvenog stanja zabrinula je fanove Riblje čorbe širom regiona. Čuveni bend je saopštio da je Bora primljen u bolnicu zbog "ozbiljne upale pluća". Jedan od najtalentovanijih muzičara i tekstopisaca sa ovih prostora svojevremeno je otkrio kako provodi dane, pa otkrio da je jednom prilikom dobio poziv da glumi u jednoj televizijskoj seriji.

Bora Čorba je rekao da danas žali za nekim prilikama, koje su malo poznate javnosti, a to je da ga je poznati reditelj Emir Kusturica upoznao sa kolegama koje rade turske serije, te da mu je ponuđena uloga u jednoj koju nije uspeo da realizuje.

Republika

Foto: ATA Images, Youbue

 

Naime Bora je tada priznao da se po stare dane uspavljuje uz televizor prateći upravo turske serije, što nikako nije svojstveno njemu i zbog čega sebe ne može da prepozna.

- Nećete mi verovati kada vam kažem, ali uveče gledam turske serije. Toliko sam omatorio da to gledam, to uopšte ne liči na mene. Upoznao sam neke ljude kod Kusturice koji prave te serije. Bili su mi simpatični, pa sam im pomagao da uđu na neke zatvorene projekcije. Raspitali su se ko sam i dogovorili su se da se pojavim u jednoj epizodi te serije, nisam uspeo to da realizujem i žao mi je i dan danas - ispričao je Bora u jednoj emisiji. 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Podsetimo, na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe Riblja čorba izdato je saopštenje o njegovom zdravstvenom stanju.

Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading