BORI ČORBI NARUŠENO ZDRAVLJE! Lekari izdali HITNU ZABRANU!

Autor:

Zabava

20.08.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grupa "Riblja čorba" izdala zvanično saopštenje!

BORI ČORBI NARUŠENO ZDRAVLJE! Lekari izdali HITNU ZABRANU!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Poznati muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", suočava se sa izazovima narušenog zdravlja. Nakon što su lekari dijagnostikovali jaku upalu pluća i pogoršanje hronične opstruktivne bolesti pluća, Bora je dobio zabranu putovanja i izlaganja naporima. Ova vest je saopštena putem zvanične Fejsbuk stranice grupe Riblja Čorba, gde su fanovi izrazili podršku i želje za brz oporavak.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Roker ima jaku upalu pluća

REACKIJA GRUPE "RIBLJA ČORBA"

Izjava grupe "Riblja čorba" na Fejsbuku naglašava odlučnost u borbi protiv bolesti i optimizam u vezi sa Boričinim oporavkom. Fanovi su takođe iskazali veliku podršku i nadu da će se Bora uskoro vratiti svojim muzičkim aktivnostima.

- Dragi prijatelji, ssled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima! - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Republika

Foto: Facebook.com/Riblja Čorba

Saopštenje grupe "Riblja čorba"

BORINA MUZIČKA KARIJERA

Bora Đorđević je dugogodišnji muzički veteran, čiji je izuzetan doprinos jugoslovenskoj i srpskoj rok sceni neosporan. Kao osnivač i frontmen Riblje Čorbe, Bora je ostavio dubok trag u istoriji domaće muzike, stvarajući nezaboravne hitove i osvajajući publiku svojim autentičnim stvaralaštvom. Njegova borba sa zdravstvenim problemima predstavlja izazov kako za njega lično, tako i za njegove fanove širom regiona. Jaka upala pluća i pogoršanje hronične bolesti pluća zahtevaju pažljivo lečenje i oporavak, te je važno posvetiti punu pažnju Borinom zdravlju u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading