"DAJU MU ANTIBIOTIKE I KISEONIK": Menadžer otkrio NOVE INFORMACIJE o stanju Bore Čorbe!

Autor:

Zabava

20.08.2024

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni roker je jutros primljen u bolnicu u Ljubljani.

"DAJU MU ANTIBIOTIKE I KISEONIK": Menadžer otkrio NOVE INFORMACIJE o stanju Bore Čorbe!

Foto: ATA Images

Frontmen rok benda Riblja čorba Bora Đorđević jutros je završio u bolnici u Ljubljani zbog pogoršanja zdravstvenog stanja i problemima sa plućima. Nakon što su lekari dijagnostikovali jaku upalu pluća i pogoršanje hronične opstruktivne bolesti pluća, Bora je dobio zabranu putovanja i izlaganja naporima. Menadžer popularne rok grupe Bane Obradović saopštio je nove informacije o stanju rokera i otkrio da Borina terapija podrazumeva antibiotike, ali i kiseonik. 

- Bora ima hroničnu opstruktivnu bolest pluća, a sada ima i bakterijsko zapaljenje, stanje mu se iskomplikovalo. Daju mu antibiotike i kiseonik. Za 24 sata ćemo znati sve. Porodica je o svemu obaveštena - rekao je Bane za Informer.

Inače, prethodno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" izdato saopštenje o Borinom zdravstvenom stanju. 

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

 

- Dragi prijatelji, usled narušenog zdravstvenog stanja Bori Đorđeviću su lekari zabranili da putuje i da se izlaže naporima zbog jake upale pluća kao i pogoršanja sa hroničnom, opstruktivnom bolešću pluća. Naravno, kao i uvek, pobedićemo bolesti i čim se Bora oporavi vidimo se na novim druženjima - navodi se na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Posle ovog obaveštenja na društvenoj mreži fanovi su izrazili podršku i želje za brz oporavak frontmenu grupe Riblja čorba. Fanovi su takođe iskazali veliku podršku i nadu da će Bora uskoro ponovo zapevati na sceni.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (1)

Loading
Dunja

20.08.2024 14:32

Zasto je menjao mjesto boravka kada mu je skrenuta paznja zbog opstruktivne bolesti pluca.Nije smeo,Ali su muski tvrdoglavi boze dragi.Dat ce bog da se oporavite🙏🙏🙏