GLUMCI SE POTUKLI U POZORIŠTU, O OVOME SE I DALJE PRIČA! Glumac otkrio ISTINU o Tanasiju Uzunoviću: "Niko ne voli ISKRENE ljude!"

Autor:

Zabava

14.08.2024

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okršaj Ivana Bekjareva i Tanasija Uznovića podigao je prašinu u javnosti, a glumci su prećutno zauzeli stranu. Nakon Uzunovićeve smrti Lazar Dubovac prisetio se kolege i o njemu imao samo reči hvale.

GLUMCI SE POTUKLI U POZORIŠTU, O OVOME SE I DALJE PRIČA! Glumac otkrio ISTINU o Tanasiju Uzunoviću: "Niko ne voli ISKRENE ljude!"

Foto: Promo foto

Tanasije Uzunović (1942-2023) bio je veliki jugoslovenski i srpski glumac, koji je najveću prepoznatljivost ostvario ulogom Rajka u seriji "Moj rođak sa sela". O njemu su kružile priče da je preke naravi, a javnosti je poznat incident u Narodnom pozorištu u Beogradu kada se Uzunović potukao sa pokojnim Ivanom Bekjarevim (1946-2020), kojeg je poznavao još od studentskih dana.

Sve se dogodilo nakon premijere predstave "Karolina Nojber". O tome je za medije progovorio Bekjarev.

Republika

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ/ZORAN ZESTIC

 

- Prišao mi je Tanasije i dva puta me preko naočara udario u glavu. Morao sam da se branim, uzvratio sam. Tom prilikom sam polomio mali prst na ruci, zbog čega ću morati da nosim gips najmanje mesec dana - govorio je Bekjarev tada, ističući da je zbog zadobijenih povreda morao da podnese prijavu policiji.

Tanasije je tada otkrio da njihove nesuglasice datiraju još iz 1998. godine.

- Ja to ne bih preterano komentarisao. Jedna veoma ružna priča, prvenstveno za Narodno pozorište, gde se to desilo. To je čovek koji stalno provocira. Kolega za kog imam da kažem sve ružno. Naše nesuglasice datiraju još iz 1998. godine i tu je uvlačio i porodicu. Žao mi je što još tada nisam podneo tužbu - rekao je tada Uzunović.

Republika

Foto: Una Škandro

Lazar Dubovac

U martu prošle godine preminuo je Tanasije Uzunović, koji je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu u prisustvu porodice, prijatelja i kolega. Nedugo nakon toga u ekskluzivnom razgovoru za Republiku glumac Lazar Dubovac, koji se proslavio ulogom Mališe u seriji "Moj rođak sa sela", prisetio se svog deda Rajka.

Tasa je jedan od najčarobnijih ljudi koje sam upoznao. Mnogo sam ga voleo, a znam da je i on voleo mene. To mi je potvrdila i njegova ćerka sad kad nas je napustio. Pamtiću naše razgovore do kraja života. Rekao mi je da po karakteru ličim na njega kad je bio mlad i da ću imati njegovu sudbinu. Niko ne voli ljude koji su iskreni i koji svima sve govore u lice. Ali me je zamolio da ostanem svoj, da ne odustajem bez obzira na sve oko mene. "Budi čovek, čak i kad niko oko tebe to nije, i, videćeš, na kraju sve dođe na svoje." Trudiću se da živim tako - rekao nam je tada Dubovac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading