TUČA NA NASTUPU SLAVNOG GLUMCA: Pobegao u dvoranu, hitno reagovala policija!

Autor:

Zabava

26.07.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava pometnja nastala na muzičkom događaju Rasela Kroua!

TUČA NA NASTUPU SLAVNOG GLUMCA: Pobegao u dvoranu, hitno reagovala policija!

Foto: Yui Mok / PA Images / Profimedia

Koncert Rasela Kroua u Londonu krenuo je neočekivanim tokom u sredu uveče kada je promoter glumca ušao u žučnu raspravu sa nekim fanovima. Incident, koji se dogodio ispred lokacije, brzo se eskalirao, prouzrokujući pravu pometnju.

Nesporazum je počeo kada je promoter počeo da viče na grupu fanova koji su se gurali. Stvari su postale bizarnije kada je primetio da jedan od fanova snima ceo argument. Iznenadnom akcijom, promoter je oteo telefon fanu i pobegao ulicom, dok ga je fan žestoko progonio. Situacija je dosegnula vrhunac kada je fan gurnuo promotera na zemlju, ostavljajući Rasela Kroua vidno zatečenog zbog dešavanja. Svedoci su opisali promotera kao veoma uzbuđenog, i uprkos njegovom agresivnom ponašanju, malo je bilo saosećanja prema njemu zbog njegovog ranijeg konfrontacionog pristupa.

Eskalacija sukoba izazvala je značajan policijski odgovor, sa četiri policijska automobila koji su navodno stigli na lice mesta. Metropolitanska policijska služba je kasnije potvrdila da su ih pozvali u područje Šepards Buš Grin zbog izveštaja o neredu, ali su razjasnili da nije bilo hapšenja.

Republika

Foto: Jutjub/ Paramount Movies

Rasel je stekao slavu u filmu "Gladijator", a sad se bavi muzikom

Oko sukoba se za "Daily Mail" oglasio predstavnik Metropolitanske policijske službe.

- Policiju su pozvali u 00:20 sati u četvrtak, zbog dojava o tuči na Šepard Buš Grinu, W12. Službe su prisustvovale. Nije bilo hapšenja - rekao je.

Ceo incident je toliko iznenadio Rasela Kroua da je brzo povukao nazad u lokaciju i uzdržao se od interakcije sa fanovima tokom ostatka večeri.

Podsećanja radi, glumac koji je slavu stekao ulogom u filmu "Gladijator", krenuo je da se bavi i muzikom, a nedavno je oduševio sve kad je izveo čuveni italijanski hit "Sara Perche Ti Amo".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading