ZLATNA KLASA GLUMACA: Isplivala fotografija Cece Bojković iz MLADOSTI, na njoj su i OVI poznati glumci!

Autor:

Zabava

07.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama se pojavila fotografija Svetlane Bojković iz perioda kada je imala svega 20 godina.

ZLATNA KLASA GLUMACA: Isplivala fotografija Cece Bojković iz MLADOSTI, na njoj su i OVI poznati glumci!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

Slavna srpska glumica Svetlana Ceca Bojković ostvarila je zavidnu glumačku karijeru, koja traje decenijama, a njena magija počela je davnih dana na Akademiji za pozorište, film, radio i televiziju u Beogradu. Tada je sa svojim kolegama sa klase, čija su imena danas ispisana zlatnim slovima u istoriji srpske kinematografije, stasavala u veliku glumicu. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija "zlatnih klasića" na kojoj Ceca Bojković ima samo 20 godina.

Fotografija je nastala davne 1967. godine, a na njoj su 20-godišnja Svetlana Bojković (skroz desno na fotografiji), kao i Tanasije Uzunović, Josif Tatić, Branko Cvejić, Ivan Bekjarev, Gojko Šantić, Dušan Đurić i Đurđija Cvetić.

Klasići su pozirali sa širokim osmehom, a ovo je jedna od vrednijih uspomena na legende našeg glumišta na okupu.

Svetlana Bojković je započela karijeru 1967. godine filmom "Jednog dana moj Jamele", a deset godina kasnije ostvarila je jednu od svojih najznačajnijih uloga u filmu "Pas koji je voleo vozove". Devedesetih godina prošlog veka Ceca je bila najveća glumačka zvezda zahvaljujući ulogama i popularnim serijama "Porodično blago" i "Srećni ljudi".

Njen ljubavni život uvek je bio buran, pa se tako Bojkovićeva udavala tri puta. Iz braka sa glumcem Milošem Žutićem ima ćerku Katarinu, koja je krenula stopama roditelja,. Dok je još bila u formalnom braku s Katarininim ocem, kako je sama otkrila, upoznala je i zavolela drugog muža - Ljubomira Mucija Draškića. Treći put sudbonosno "da" izgovorila je 2011. godine diplomati Slavku Kruljeviću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading