BATALIO ALKOHOL: Srpski glumac seo u kafić na moru, pa pesmom "Tropski bar" naručio piće!

Autor:

Zabava

13.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Žika Todorović je tom prilikom ipak malo izmenio tekst letnjeg hita, koji pevamo više od dve decenije.

BATALIO ALKOHOL: Srpski glumac seo u kafić na moru, pa pesmom "Tropski bar" naručio piće!

Foto: E stock

Glumac Srđan Žika Todorović trenutno uživa na crnogorskom primorju u naselju Bigova, gde poseduje velelepnu kuću. On je sa svojim pratiocima na Instagramu podelio trenutke uživanja na obali Jadrana.

Žika je objavio fotografiju na kojoj u kupaćim gaćama sedi u kafiću na plaži, a u opisu je stavio donekle izmenjene reči pesme "Tropski bar", čuvenog hita Nigora i Vlade Georgieva iz 2001. godine i na taj način otkrio kako se rashlađuje tokom vrelih letnjih dana.

- Tropski bar, ceđenu daj - napisao je glumac na fotografiji na kojoj drži čašu ceđene pomorandže, a ovaj izbor pića iznenadio je mnoge njegove pratioce na mrežama.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/srdjan.zika.todorovic

 

Ova fotografija pokrenula je veliki broj komentara, a u njima su se Žikini pratioci na Instagramu osvrtali na kultne uloge koje je ostvario tokom uspešne glumačke karijere.

- "Bitanga bez palme i ribice", "Žile, nemoj brinuti, volimo te i sa ceđenom", "Samo vitamini" - neki su od komentara na Instagramu.

Žika Todorović je od pokojnog oca Bore Todorovića u nasledstvo dobio deo kuće na crnogorskom primorju, gde glumac provodi letnje mesece. Todorovići imaju svoju privatnu plažu skrivenu od očiju javnosti.

 

 

Glumac je nedavno posle dužeg vremena objavio zajedničku fotografiju sa suprugom Anom i njenom sestrom. Njih troje su nasmejani pozirali, te pokazali kako uživaju u suncu i moru.

Srđan Todorović svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, pa je ova objava naišla na pozitivne reakcije njegovih pratilaca, a pogotovo što se njegova supruga Ana retko pojavljuje u medijima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading