KAO STRELA! Atraktivna glumica ponovo izvela svoj SAVRŠEN SKOK u bazen, komentari ne prestaju!

Autor:

Zabava

13.08.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelisaveta Orašanin je još jednom pokazala koliko je vešta u skokovima.

KAO STRELA! Atraktivna glumica ponovo izvela svoj SAVRŠEN SKOK u bazen, komentari ne prestaju!

Foto: Printscreen Instagram/jagodenamagli

Glumica Jelisavete Orašanin svakodnevno izveštava pratioce na društvenim mrežama o tome kako se provodi na putovanju u Italiji, gde uživa u moru, suncu i šetnjama po prelepim primorskim gradovima. Osim savršeno izvajanog tela u bikiniju, ovog leta Jelisaveta je pokazala i da je svoj skok u bazen navežbala do savršenstva, pa se i u najnovijoj objavi pohvalila fotografijom na kojoj je prikazano kako glumica pravilno, poput strele, skače u bazen.

Na ovu objavu malo ko može da ostane ravnodušan, a jedini komentar može da bude - savršeno. Upravo takve su reakcije Jelisavetinih pratilaca na Instagramu, koji neprestano hvale figuru atraktivne glumice, ali i način na koji izvodi skok.

- "Kao strela. Ženo, da li si ti rađala? Kao da te je Mikelanđelo izvajao", "Predivno", "Savršena" - samo su neki od komentara.

O fizičkom izgledu popularne glumice naveliko se priča, pa dok neki smatraju da nije trebalo da se podvrgava estetskim operacijama, svi su složni u tome da je Jelisaveta prava bomba.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

 

Ona je otkrila da nije veliki ljubitelj dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stvari koje su uticale na to da njena figura bude savršena, naročito nakon porođaja. Reč je o "reformer pilates" treningu i specijalnom načinu ishrane preporučenom od strane njenog nutricioniste. Reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, omogućavajući brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela. Takođe, Jelisaveta je otkrila da je jedno od njenih tajnih oružja za održavanje forme - njena deca, koja su zapravo njeni privatni treneri.

Supruga košarkaša Miloša Teodosića svojim izgledom i pristupom zdravom životu definitivno je inspiracija mnogima, te nije ni čudo što su njeni postovi na društvenim mrežama izazvali toliku pažnju javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading