Sutra počinje Tuborg Lovefest

Autor:

Zabava

07.08.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još mali broj ulaznica dostupan na lovefest.rs

Sutra počinje Tuborg Lovefest

Foto: Lovefest

Lovefest, 7. avgust 2024. – Dugo očekivano izdanje Tuborg Lovefesta počinje sutra od 12h programom na H2O bini na banjskom Olimpijskom bazenu. Ulaznice za festival moguće je još danas kupiti online putem lovefest.rs i efinity.rs.

Republika

Foto: Lovefest

Pan-pot

Adam Beyer otvara Fire Stage

Na najveću binu Tuborg Lovefesta ove godine stiže Adam Beyer, švedski di-džej i producent. On će otvoriti novo izdanje festivala uz legendarni dvojac Pan-Pot. Iste večeri nastupaju i DJ Shlomo, kao i Len Faki. Domaća podrška prve noći biće Ilija Djoković.

Republika

Foto: Lovefest

Shlomo
Republika

Foto: Lovefest

Adam Beyer

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima su Call Super, Pangea, Koboyo i DJ Nobu, koji nastupaju u četvrtak. Uz njih nastupiće i naša legenda Dejan Milićević, kao i Doo i Danilo Kaš.  

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri prve večeri biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa i Basswell. Uz njih će nastupiti i Rigid, Ledeni, David Mijatović, Ivv.Lmtd i Micyvid, Endzi, Kluzo, Tarens i Djanza.

 

Roman Flugel otvara 99 Stage

Na najmanjoj bini na svetu 99 Stage, prve večeri nam dolazi Roman Flugel, a uz njega će nastupiti i Anya, IDQ, Nebs Jack, Alex Bojovič, Mekhu, Machado i Luka Cikić.

Republika

Foto: Lovefest

Roman Flugel

Lovefest i Cirkusfera  - cirkuska predstava u humanitarne svrhe večeras od 20h

Ekipa iz Cirkobalkane ponovo dolazi na Lovefest, a njihov program ove godine obuhvatiće predstave, radionice i specijalne kratke tačke. Dan pre početka festivala, 7. avgusta od 20h u čuvenom cirkuskom šatoru biće održana predstava za decu pod nazivom „Love Cirkuskabare“ od 20h, a sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading