Tuborg Lovefest počinje za dve nedelje

Autor:

Zabava

26.07.2024

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo danas do ponoći: Kupi 3 ulaznice i četvrtu dobijaš gratis

Lovefest, 26. jul 2024. – Akcija Tuborg Lovefesta u okviru koje za svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis traje još samo danas do ponoći. Ulaznice je moguće kupiti putem lovefest.rs i efinity.rs, a jedan od najvećih festivala u regionu počinje za samo dve nedelje i trajaće od 8. do 10. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Republika

Foto: Lovefest

Lovefest 2024.

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su rasprodati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ovo je ponuda koja se ne propušta, zato okupite svoju ekipu i osigurajte svoje mesto na najuzbudljivijem festivalu godine. Pripremite se za nezaboravne trenutke, sjajnu muziku i neverovatnu atmosferu. Ovo je vaša šansa da uživate u festivalu sa prijateljima i stvorite uspomene koje ćete pamtiti zauvek.

Republika

Foto: Lovefest

Fire Stage

Više od 100 izvođača na pet muzičkih bina

Ove godine na novom izdanju Tuborg Lovefesta nas očekuje više od 100 izvođača koji će nastupati na čak pet muzičkih bina. Najveća imena elektronske muzičke scene i ove godine će krasiti eminenti Fire Stage na Tuborg Lovefestu. Neka od njih su Honey Dijon, Adam Beyer, Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones, William Djoko, Shlomo, Chris Stussy, Alan Fitzpatrick i Traumer, kao i brojni lokalni i regionalni izvođači.

Pored toga, Laurent Garnier će zasijati na Ultra Energy Stage-u, obeležavajući spektakularan završetak festivala. Legenda čikaškog hausa - Ron Trent, kao i Hunee, DJ Deep, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi takođe će nastupiti tokom događaja.

Najmanja bina na svetu 99 Stage 10. avgusta, će ugostiti jedan od najeminentnijih festivala na svetu - Present Perfect Festival. Pored rezident didžejeva ovog festivala, na ovogodišnjem programu će se naći i neka od najvećih imena elektronske muzičke scene kao što su Roman Flugel, SOSA, Jaden Thompson, kao i mnogi drugi. Uz ovaj program, nova bina na Tuborg Lovefestu - Raw Stage će ove godine predstaviti najintenzivniji techno zvuk uz imena poput Lee Ann Roberts, Basswell, Clara Cuve, Raven, Airod, T78 i istaknutih lokalnih izvođača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading