Raw Stage – Svetski trend najintenzivnijeg tehno zvuka na novoj bini Tuborg Lovefesta

Autor:

Zabava

25.07.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raw Stage je osmišljen kao prostor gde će techno muzika biti predstavljena u svom najčistijem i najenergičnijem obliku.

Raw Stage – Svetski trend najintenzivnijeg tehno zvuka na novoj bini Tuborg Lovefesta

Foto: Lovefest

Lovefest

Lovefest, 25. jul 2024. – Tuborg Lovefest počinje za manje od dve nedelje, a ulaznice za najveći festival elektronske muzike u zemlji su gotovo rasprodate. Uz velika svetska imena i već dobro poznate muzičke bine, festival ovog leta donosi nešto potpuno novo i uzbudljivo za sve ljubitelje techno zvuka. Po prvi put, festival uvodi posebnu binu posvećenu najsirovijem tehno zvuku Raw Stage. Ovaj korak ne samo da obogaćuje muzički program festivala, već i odražava sve veći interes i popularnost techno muzike u našem regionu.

Republika

Foto: Lovefest

Lovefest

Raw Stage je osmišljen kao prostor gde će techno muzika biti predstavljena u svom najčistijem i najenergičnijem obliku. Ovaj pravac, poznat po svojim intenzivnim ritmovima i hipnotičkim melodijama, postao je neizostavni deo svetske muzičke scene. Ovim Tuborg Lovefest donosi autentičnu odluku, a to je povratak techno korenima.Raw Stage će biti epicentar energije i inovacije, gde će posetioci moći da uživaju u jedinstvenim i intenzivnim ritmovima koje nude vodeći svetski i lokalni techno izvođači.

U rukama Lee Ann Roberts, čak i najtvrđi tehno može imati suptilnost i dušu. Umetnica sa sedištem u Amsterdamu, rođena u Južnoj Africi, postala je istaknuta snaga na globalnoj tehno sceni zahvaljujući svojoj žestokoj odlučnosti i živom kreativnom duhu.

Republika

Foto: Lovefest

Lee Ann Roberts Lovefest

Osim nje će se po prvi put na našem festivalu naći tehno zvezda Clara Cuve, poznata po nastupima u kom jak tempo i snažna energija ne prestaju. Njeni koreni sežu sve do klasičnog klavira, za koji je obučavana od svoje četvrte godine, a sada je možete pronaći isključivo za DJ pultom na najvećim svetskim pozornicama!

Republika

Foto: Lovefest

Clara Cuve Lovefest

Tehno fenomen Raven počela je da se bavi DJ-ingom u mladom uzrastu, ostavljajući svoj pečat na tehno sceni još kao tinejdžerka. Raven je samouka kao umetnica, ima raznovrsnu kulturnu pozadinu, aktivno se zalaže za žene na elektronskoj muzičkoj sceni i angažovana je u humanitarnim inicijativama vezanim za očuvanje životne sredine i socijalnu pravdu.

Republika

Foto: Lovefest

Raven Lovefest

Raw Stage će ugostiti i izvođače kao što su Basswell, francuski producent poznat po svom hard stilu, kao i Airod - vlasnik izdavačke kuće Molekul; i eminentni T78. Pored međunarodnih zvezda, Raw Stage će biti domaćin i nekim od najtalentovanijih lokalnih izvođača kao što su Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda, Ivv.lmtd & MicyVid, koji će imati priliku da pokažu svoje veštine i energiju pred domaćom publikom. Njihovo prisustvo na Raw Stage-u naglašava važnost podrške lokalnim umetnicima i doprinosi razvoju i promociji domaće techno scene.

Akcija 3+1 još samo do sutra 26. jula u ponoć!

Akcija kojom na svake tri kupljene karte četvrtu dobijate gratis trajaće do petka 26. jula u ponoć, a posle toga sledi finalno poskupljenje ulaznica za festival u Vrnjačkoj Banji. Ulaznice je moguće kupiti putem lovefest.rs i efinity.rs. Novo izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 8. avgusta već od podneva, a trajaće sve do 11. avgusta ujutru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading