"NAŠ ZLATNI VITEZ": Sloboda Mićalović pokazala koliko je PONOSNA zbog trijumfa Đokovića, ovako je Noletu čestitala pobedu!

Autor:

Zabava

05.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je pomno pratila meč Đokovića i Alkaraza za olimpijsko zlato.

"NAŠ ZLATNI VITEZ": Sloboda Mićalović pokazala koliko je PONOSNA zbog trijumfa Đokovića, ovako je Noletu čestitala pobedu!

Foto: Zabulon Laurent/ABACA / Abaca Press / Profimedia, ATA images

"Ajmo, Nole", juče je uzvikivala cela Srbija, a upravo ovim rečima popularna glumica Sloboda Mićalović bodrila je na Olimpijskim igrama  Novaka Đokovića, koji je osvojio zlato, pobedivši Karlosa Alkaraza.

Glumica je vatreno navijala za Noleta, a nakon trijumfa srpskog tenisera Sloboda je objavila Đokovićevu fotografiju na Instagramu i posvetila mu posebne reči, kojima je pokazala koliko je ponosna zbog njegovog neverovatnog uspeha.

- Naš zlatni vitez! Bravo. Ti si ponos našeg roda! Jedan, jedini - napisala je Mićalovićeva u opisu fotografije.

 

 

Đoković je sada osvojio sve što je mogao da osvoji, pa se s pravom može reći da je najveći svih vremena. Nakon što je Novak Đoković osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, veliki broj njih širom sveta mu je uputio čestitke, te su na društvenim mrežama osvanuli snimci u kojima vidimo kako mnogi proslavljaju Noletov uspeh.

Mnoge poznate ličnosti javno su česitale Đokoviću na pobedi, među njima su glumci Miloš Petrović Trojpec, Nina Janković, Jelisaveta Orašanin, Radivoje Raša Bukvić, Anđela Jovanović i drugi.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu Novak Đoković nije krio emocije. Izrazio je ponos i uzbuđenje zbog postignutog uspeha, ističući da je ovo njegov najveći sportski trijumf u životu. Novak je istakao da je duboko u sebi želeo da osvoji zlato, te da je poraz na Vimbldonu bio motivacija za njegovu izuzetnu igru na Olimpijskim igrama. Novak Đoković je naglasio da je izuzetno ponosan što je doneo zlato za Srbiju, ističući da je ovo ostvarenje njegovog cilja.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading