VOJIN ĆETKOVIĆ U KREVETU SA LEPOM CRNKOM, A NIJE SLOBODA! Srbija ovo nije zaboravila!

Autor:

Zabava

21.06.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac je za potrebe serije "Kalkanski krugovi" snimio intimne scene s venčanom kumom o kojima javnost i dalje bruji.

VOJIN ĆETKOVIĆ U KREVETU SA LEPOM CRNKOM, A NIJE SLOBODA! Srbija ovo nije zaboravila!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Popularni glumac Vojin Ćetković pobrao je simpatije publike ulogom Dejana Matića u seriji "Kalkanski krugovi", a vreli kadrovi koje je snimio za potrebe ovog projekta i dalje izazivaju veliku pađnju javnostio.

Srbija još bruji o intimnoj sceni koju je Ćetković snimio sa koleginicom i venčanom kumom Natašom Ninković.

Poznati glumci su prvi put u svojim karijerama imali zajedničke scene žestokog seksa na ovom setu, a kako su ranije mediji pisali glumci su se tom prilikom poneli kao veliki profesionalci.

Ćetković u seriji igra Dejana, koji zajedno sa svojom ćerkom Mionom (Ivanom Zečević) posle dosta vremena dolazi u rodno selo nedaleko od Bukulje. Tamo se susreće sa ljubavlju iz mladosti Verom (Nataša Ninković) i između njih dvoje ponovo prorade strasti - otkrio je svojevremeno izvor Informera iz autorske ekipe serije.

Radnja serije je takva da su scene intimnog odnosa bile gotovo neizbežne.

Republika

Foto: Instagram.com

Nataša Ninković

Vojin i Nataša su pre snimanja pročitali scenario i znali su da će snimiti intimne scene. Nisu se bunili i prihvatili su to bez pogovora. Scenaristi su čak bili spremni da na njihov zahtev izbace scene seksa, međutim, kako se glumci nisu pobunili, sve je ostalo po planu - ispričao je neimenovani izvor i dodao da su Nataša i Vojin zadatku pristupili bez pogovora:

Republika

Foto: Blic TV printscreen

 

Došli su na set raspoloženi i nasmejani, spremni za rad. Slušali su sve što im je reditelj govorio i rekli da su spremni za snimanje. Scena njihovog seksa snimljena je bez imalo muke i problema.

Nataša i Vojin upoznali su se tokom fakultetskih dana, kada su postali odlični prijatelji. Kasnije, Nataša je zajedno sa Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović, posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading