SLAVILO SE DO JUTRA: Glumica okupila društvo, Sloboda Mićalović zapevala, a evo ko je još bio na rođendanu Nataše Ninković! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.07.2024

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica proslavila je 52. rođendan u Trebinju, a na svom Instagram profilu pokazala je delić atmosfere sa velikog slavlja.

SLAVILO SE DO JUTRA: Glumica okupila društvo, Sloboda Mićalović zapevala, a evo ko je još bio na rođendanu Nataše Ninković! (FOTO)

Foto: Foto printskrin/instagram.com/natasaninkovic

Glumica Nataša Ninković proslavila je 52. rođendan u rodnom Trebinju, gde je okupila duštvo i uz pesmu provela veče. Slavlje je trajalo čak dve večeri, a sinoć je bila glavna fešta. Slavlju su prisustvovale glumice Sloboda Mićalović, inače slavljenicina kuma, kao i Nela Mihailović sa kojom je Nataša studirala glumu u klasi profesora Vladimira Jevtovića.

Slavlje je počelo na reci Trebišnjici, a završilo se u vinariji gde su se gosti opustili uz pesmu i alkohol. Sloboda Mićalović se i ovog puta latila mikrofona i dovela atmosferu do usijanja, a mnogobrojne snimke za rođendanskog slavlja Nataša je objavila na svom Instagram profilu.

Kako je ovo bila ženska žurka, budući da je Ninkovićeva pozvala samo svoje najbolje prijateljice, slavljenica je objavila rođendansku čestitku svog kuma Vojina Ćetkovića, koji joj je na zanimljiv način uputio najlepše želje.

Eto, možeš i ti bez mene. Ljubim te, čuvaj mi se, budi mi zdrava i moćna - napisao je glumac uz naslov sa jednog portala koji glasi: "Dženifer Lopez proslavila rođendan bez Bena Afleka".

Ninkovićeva je, inače, već 25 godina u srećnom braku sa biznismenom Nenadom Šarencem, ima blizance Matiju i Luku.

Glumica je u jednom intervjuu priznala da joj je podrška njenih "tri džentlmena" od velike važnosti. Nakon završetka srednje škole, Luka i Matija su otišli u inostranstvo na dalje obrazovanje, što je za Natašu bilo teško, ali je ponosna na njihov uspeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading