Tuborg Lovefest: Akcija 3+1 aktuelna još samo 10 dana

Autor:

Zabava

11.07.2024

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ulaznice za festival u Vrnjačkoj Banji gotovo rasprodate

Tuborg Lovefest: Akcija 3+1 aktuelna još samo 10 dana

Foto: Love fest

Tuborg Lovefest

Lovefest, 11. jul 2024. – Specijalna akcija Tuborg Lovefesta 3+1 u okviru koje možete kupiti tri ulaznice i četvrtu dobiti potpuno besplatno traje još samo 10 dana. Novo izdanje festivala u Vrnjačkoj Banji počinje 8. avgusta već od podneva, a trajaće sve do 11. avgusta ujutru.

Prema rečima organizatora kompleti karata za sva tri dana festivala gotovo su raspordati, dok je mali broj ostao i za one koji žele da u muzici uživaju iz udobnosti VIP-a. Ulaznice za novo izdanje Tuborg Lovefesta dostupne su u prodaji na sajtu lovefest.rs, kao i putem efinity.rs. 

Republika

Foto: Love fest

Tuborg Lovefest
Legende elektronske muzike i ove godine na čak pet muzičkih bina

Na najveću binu Tuborg Lovefesta, Fire Stage, ove godine stiže Adam Beyer, švedski di-džej i producent. Na Fire binu stiže i Honey Dijon, koja je osvojila ceo svet svojim Boiler Room nastupom sa više od 11 miliona pregleda. Na Lovefest se vraćaju i najveći miljenici publike Pan-Pot, Len Faki, Jamie Jones i William Djoko, a po prvi put u Vrnjačku Banju dolaze Shlomo, Chris Stussy, Alan Fitzpartick, kao i Traumer predvodnik francuske underground scene i tvorac mega hita „Hoodlum“ i brojni domaći i regionalni izvođači.

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima je čuveni Laurent Garnier, koji će napraviti spektakularnu završnicu festivala. Tu je i legenda Čikago house muzike Ron Trent koji posle tri decenije osvajanja klabera širom sveta, dolazi na Tuborg Lovefest. Na Ultra Energy Stage stižu i Hunee, DJ Deep, Gigi Testa, Interstellar Funk, Nu Genea, Call Super, DJ Nobu i mnogi drugi.

Republika

Foto: Love fest

Tuborg Lovefest

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri ovog leta biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa, Basswell, francuski producent poznat po svom tvrdom stilu, Clara Cuve, koja je nedavno izbila na sam vrh tehno scene, kao i Raven, Airod, T78, a među domaćim imenima našli su se sve popularniji di-džej Lag, Acor, Muhi, Asarri, Deeda i mnogi drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading