TANJA BOŠKOVIĆ OTKRILA ŠTA RADI DA NE BI POSTALA NARKOMANKA: Ovo joj je neophodno kako se ne bi odala narkoticima!

Autor:

Zabava

13.07.2024

20:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Bošković (71) šokirala izjavom o svom zdravlju.

TANJA BOŠKOVIĆ OTKRILA ŠTA RADI DA NE BI POSTALA NARKOMANKA: Ovo joj je neophodno kako se ne bi odala narkoticima!

Foto: ATA Images

Glumica Tanja Bošković (71) oduševljava javnost svojim izgledom i vitalnošću u osmoj deceniji života. Ona je nedavno otkrila tajnu svog vedrog duha i izgleda, ističući da je ključ njenog zdravlja u duhovnom balansu, molitvi i trudu da bude bolja osoba.

Tanja ističe da je pušila 50 godina, ali da i dalje uživa u izuzetnom zdravlju, bez korišćenja lekova ili intervencija na sebi. Ona ističe da se redovno moli i posećuje crkvu, te da se trudi da bude bolja od sebe, istovremeno priznajući svoje mane i kajanje za njih. Važno je napomenuti da Tanja ističe da se nije razbolela čak 30 godina, što je zaista impresivno.

Republika

Foto: ATA Images

Tanja Bošković

 

- To sam ja, pušim 50 godina, a i dalje sam zdrava krava. Znate, ja ne pijem lekove, nemam nikakve intervencije na sebi, ni spolja ni unutra, osim što se Bogu molim, idem u crkvu, trudim se da budem bolja od sebe, a umem da budem rđa kakvu zemlja ne drži, pa se kajem. Kajem se i molitva me leči, ne razboljevam se. Imam 71. godinu, kijavicu nisam imala 30 godina - ispričala je Tanja u emisiji "Kec na 11".

- Vezana sam za moje kolege. Mi od ovoga ne živimo samo materijalno, već i duhovno. I kada mi dođe da kažem da ne mogu, zastidim se i pomislim da je možda nekome baš tog dana potrebno "to nešto". To je preterano, to nije dobro ni za zdravlje, ni za živce - rekla je Tanja, pa priznala šta radi da se ne bi odala narkoticima ili drugim porocima.

- Teški fizički poslovi su tu da ne bih postala narkomanka ili alkoholičarka. Uzmem da spremam kuću. Tihe poslove, ne uključujem usisivač, mada sam često bila u toj napasti. Čitanje mi ne ide od ruke u kasnim satima, mora fizički da se desi nešto. Komplikovan je ovaj zanat, lako nam je se popeti u visoki adrenalin, ali nikada ne naučimo da izađemo iz uloge. Jako je teško izvući se iz velikog adrenalina, tad se postaje boem. Nije to lako, ali je divno - ističe Tanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading