NESTALA EMINEMOVA BIVŠA ŽENA! Nakon razvoda pokušala da se UBIJE, a sada joj se gubi svaki trag!

Autor:

Zabava

13.07.2024

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna braka Eminema i Kim Skot.

NESTALA EMINEMOVA BIVŠA ŽENA! Nakon razvoda pokušala da se UBIJE, a sada joj se gubi svaki trag!

Foto: Tanug/AP

Jedan od najpoznatijih repera svih vremena, Eminem, obradovao je svoje obožavaoce objavom novog albuma pod nazivom "The Death of Slim Shady (Coup de Grace)". Nakon četiri godine od prethodnog albuma, fanovi su nestrpljivo čekali novi materijal od ovog izuzetno talentovanog umetnika. Novi album najavljen je pesmama "Houdini" i "Tobey", a sadrži ukupno 17 numera.

Inspiraciju za svoje pesme Eminem najčešće nalazi u svom životu, tokom kojeg je prošao kroz teške trenutke. Osim borbe sa zavisnošću, Eminem je prošao i kroz razvod braka s Kim Skot, koju je upoznao još kao tinejdžer. Mnogi se pitaju gde je danas Kim, koja je nestala iz oka javnosti.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Eminem

 

Eminem, čije je pravo ime Maršal Meters, i Kim Skot imaju jednu veoma turbulentnu ljubavnu priču koja je bila praćena brojnim izazovima i preprekama. Njih dvoje su se prvi put upoznali još kao tinejdžeri, a njihov susret opisan je kao neobičan trenutak koji je kasnije postao ključan u njihovim životima. Nakon burne ljubavne priče, bračne zajednice, razvoda i ponovnog venčanja, Eminem i Kim i dalje održavaju dobre odnose, kako je otkrila Kim u intervjuu za "The US Sun".

Nakon razvoda od Eminema, Kim je prošla kroz težak period koji je uključivao pokušaje samoubistva, naročito nakon gubitka majke. Ipak, uprkos svim izazovima, ona se pojavila na venčanju svoje ćerke Hejli, na kojem je bio prisutan i Eminem. Ovaj događaj sugeriše da Kim i Eminem i dalje održavaju kontakt i da su i dalje prisutni jedno u životu drugog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading