NOVI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ UHVAĆEN NA DELU! Evo šta je Marko Žugić radio glumici iza leđa, nije ni primetila šta se dešava! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.10.2024

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđleka Prpić ni ne sluti šta se dešava.

NOVI MUŽ ANĐELKE PRPIĆ UHVAĆEN NA DELU! Evo šta je Marko Žugić radio glumici iza leđa, nije ni primetila šta se dešava! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Glumica Anđelka Prpić nedavno je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama kada je podelila fotografiju sa koleginicom Anjom Mandić iz crkve, uz opis "Njeno Veličanstvo kuma", što je kod mnogih izazvalo spekulacije da se venčala sa svojim izabranikom Markom Žugićem. Nakon toga, Anđelka je objavila fotografiju kojom je nagovestila da je stvarno stala na ludi kamen sa Markom.


Nakon venčanja, Anđelka Prpić i Marko Žugić su se prvi put zajedno pojavili u javnosti na večeras premijeri filma "Bauk", u kojem Anđelka igra, a u kojem njen sin Jakša takođe ima ulogu. Par je stigao vidno raspoložen i nije skidao osmehe sa lica, što je privuklo pažnju prisutnih i medija.

Kada su se smestili u salu, paparaco oko našeg portala uhvatio je zanimljiv trenutak Anđelke i Marka. Naime, dok je glumica gledala u telefon, verovatno birajući fotke svog naslenika, Marko je sve vreme vodio računa šta ona radi. 

Da li je u pitanju samo slučajnost ili je Marko proveravao šta Anđelka radi, nije poznato, ali fotografije možete pogledati u nastavku u galeriji:

Nedavno je objavila fotografiju na kojoj je sva u belom u crkvi zajedno sa svojom kumom Anastasijom Anjom Mandić, udovicom čuvenog glumca Milorada Mandića Mande. Ova Anđelika objava postala je predmet interesovanja javnosti i postojala su samo dva scenarija šta se dogodilo tog dana u crkvi. Sada je glumica rešila misteriju.

Najnovijom objavom na svom Instagram profilu samo je potvdila nagađana da se i pred bogom zavetovala na večnu ljunav svom suprugu Marku Žugiću sa kojim ima ćerku Čarnu. Na fotografiji mladenci zagrljeni proslavljaju ljubav. Anđelka u venčanici pozira sa čašom šampanjca u ruci dok je suprug Marko drži u naručju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading