BIKOVIĆ PROGOVORIO O BOBMARDOVANJU: Miloš otkriva detalje ODRASTANJA, evo kako je sve uticalo na njega! (VIDEO)

Autor: M.B.

Zabava

01.10.2024

21:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Biković pojavio se na beogradskoj premijeri filma ,,Bauk", te je progovorio o svim detaljima.

BIKOVIĆ PROGOVORIO O BOBMARDOVANJU: Miloš otkriva detalje ODRASTANJA, evo kako je sve uticalo na njega! (VIDEO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Večeras je premijera filma ,,Bauk", a portal Republika našao se na licu mesta, u Mts Dvorani, gde smo zatekli glumca Miloša Bikovića, sa kojim smo popričali o detaljima uloge. Biković ističe da je njegova uloga ,,mala", ali značajna, pa se prisetio dana bombardovanja i kako je to uticalo na njega. 

- Kada igrate određenu ulogu ne uzimate na sebe zadatak da prenesete vreme, nego se bavite tom ličnošću. Ovo je jedna mala uloga, kako to govorimo, ali je značajna, zato što je ta uloga oca se nalazi na nekom putovanju, ima svoj metaforičan nivo, utiče na glavnog junaka i na njegova osećanja, kako se on u tom trenutku, kako čezne i prolazi, pocrtava taj osećaj izolovanosti - rekao je Biković, pa nastavio:

- Ja sam generalno imao isto toliko godina kada se bombardovanje desilo, kao i glavni junak. Za mene je taj period i prošao, za mene... za sve, bio je izrazito stresan. Ljudska psiha potiskuje ružne momente i onda romantizujemo te trenutke, tako da moja sećanja nisu merodavna, ali ovo je film dobar način da se pdosetimo kako je to bilo iz vizure jednog deteta, kako nije bio spreman da se nosi sa zlom u svetu.

Uloge u filmu poverene su jednim od najvećih glumaca današnjice, Vojinu Ćetkoviču i Milošu Bikoviću, a uloga majke dečaka Save koga tumači pomenuti Jakša Prpič, pripala je makedonskoj glumici Sari Klimoskoj.

Od četvrtka, 3. oktobra, film će se naći na redovnom repertoaru naših bioskopa.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading