ANĐELKA PRPIĆ SE POJAVILA U CRKVI OBUČENA U BELO: Objavila SREĆNE VESTI, glumica blista od sreće!

Autor:

Zabava

08.09.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelka Prpić objavila srećne vesti na društvenoj mreži!

ANĐELKA PRPIĆ SE POJAVILA U CRKVI OBUČENA U BELO: Objavila SREĆNE VESTI, glumica blista od sreće!

Foto: Tanjug/AP

Glumica Anja Mandić nedavno je iznenadila javnost objavom fotografije iz crkve na kojoj pozira sa svojom dugogodišnjom prijateljicom Anđelkom Stević Žugić. Ova misteriozna poseta crkvi izazvala je mnogo spekulacija i interesovanja javnosti.

Anja je svoju objavu na društvenim mrežama popratila intrigantnom porukom: "Ovaj septembar je počeo veličanstveno. Nek tako i nastavi. Volim vas. Kumašin." Ova poruka je dodatno podgrejala znatiželju pratioca na društvenim mrežama, dok je Anđelka odgovorila: "Ti si uveličanstvenila i ovaj septembar i prethodni i život generalno. Nek se tako i nastavi. Volimo te. Kumašini."

Republika

Foto: Instagram.com

Anja Mandić i Anđelka Prpić Instagram

 


Osim poruka, pažnju su privukle i fotografije same Anđelke koja je nosila predivnu belu haljinu otvorenu do pola leđa. Nakon Anjinog objavljivanja fotografije, i Anđelka je podelila istu sliku na svom Instagram profilu uz opis: "Njeno veličanstvo, Kuma."

Ostaje nejasno koji je bio povod za njihovu posetu crkvi, s obzirom da glumice nisu podelile detalje na društvenim mrežama. Spekuliše se da je možda Anđelka krstila svoju ćerku Čarnu, ili je možda došlo do crkvenog venčanja sa Markom Žugićem. Javnost ostaje u neizvesnosti dok ove talentovane glumice zadržavaju tajanstvenost oko ovog događaja.

Ova bliska prijateljstva i tajanstveni događaji dodatno bude radoznalost javnosti i ostavljaju prostor za brojne spekulacije. S obzirom na njihovu popularnost, očekuje se da će ovaj događaj i dalje biti tema interesovanja medija i javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading