ZAVIRITE u SPAVAĆU SOBU ANĐELKE PRPIĆ: Jedan DETALJ je svima privukao pažnju, evo šta drži pored BRAČNOG kreveta! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

01.09.2024

09:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je oaza mira naše popularne glumice i njenog partnera!

ZAVIRITE u SPAVAĆU SOBU ANĐELKE PRPIĆ: Jedan DETALJ je svima privukao pažnju, evo šta drži pored BRAČNOG kreveta! (GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Anđelka Prpić

Glumica Anđelka Prpić nedavno je postala tema broj jedan na društvenim mrežama kada je otkrila detalje iz svog privatnog života. Nakon razvoda od bivšeg supruga Darija Prpića, Anđelka se udala za njegovog prijatelja Marka Žugića, sa kojim sada živi u luksuznom stanu u Beogradu. Par nedavno dobio ćerku Čarnu, a Anđelka je odlučila da pokaže javnosti delić svog doma, uključujući i spavaću sobu koja je postala predmet interesovanja mnogih.

Naime, spavaća soba Anđelke i Marka oduševila je mnoge detaljima i stilom uređenja. Veliki ormar sa pregradama, policama i ogledalom, kao i deo sobe koji je potpuno u staklu naspram bračnog kreveta, privukli su posebnu pažnju.

U sobi se takođe nalazi komoda starijeg stilskog nameštaja u braon nijansi, dok su zidovi obojeni u sivu boju. Posebno interesantni detalji su tašne koje su okačene na vratima, kao i postavljene činije i velika umetnička slika koja podseća na kolaž.

Podsećanja radi, razvod od Darija Prpića bio je težak period u životu Anđelke Prpić, posebno jer se kao javna ličnost suočila sa velikim interesovanjem javnosti. Međutim, glumica ističe da je uspela da izađe iz te situacije srećna i sigurna u svoje odluke. Iako je skandal potresao javnost, Anđelka ističe da ta osoba nije poremetila ni jednu sekundu njenog života ili emocije, niti dovela u pitanje bilo koji njen stav ili odluku.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Anđelka Prpić i Marko Žugić

- U vreme te strašne medijske galame, najvažnije mi je bilo da dotična osoba nije suštinski poremetila ni jednu sekundu mog života, nijednu emociju, niti je dovela u pitanje bilo koji moj stav ili odluku. Ne mogu da kažem da čoveka takve stvari ne potresaju i da se u početku nije baš zapitao zašto su ljudi takvi, na ovaj ili onaj način – hvala Bogu, a ja mogu da zahvalim svojoj zrelosti i refleksija – nije ušla ni na sekundu u našu kuću, u našu svakodnevicu, nije bila u stilu „sivih oblaka“, ali zaista nije uticala na naše porodične odnose - istakla je jednom prilikom Anđelka za "Gloriju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading