ZBOG VRELE JELISAVETE SRCE OPET PRESKAČE: Svi gledaju u glumicu u haljinici sa ŠLICEM i prorezom na grudima (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve ostavlja bez daha!

ZBOG VRELE JELISAVETE SRCE OPET PRESKAČE: Svi gledaju u glumicu u haljinici sa ŠLICEM i prorezom na grudima (FOTO)

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin

Glumica Jelisaveta Orašanin je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, gde neretko deli sadržaj iz svog privatnog života. Nedavno je privukla pažnju novom fotografijom iz Španije, na kojoj nosi mini cvetnu haljinu s dubokim šlicem i prorezom na grudima, što je stavilo njeno poprsje u prvi plan.

Republika

Foto: instagram.com/jagodenamagli

Jelisaveta Orašanin podelila fotografije iz Španije

Orašanin je inače poznata po izazovnim modnim izborima, a ranije je pozirala u kupaćim kostimima kako bi pokazala svoju zategnutu figuru i silikonske grudi. Krajem 2021. godine, ona je ugradila silikonske implantate od 300 kubika, o čemu su domaći mediji tada brujali.

 

 

Podsećanja radi, Jelisaveta Orašanin je jednom prilikom otkrila da nije veliki ljubitelj dijeta, ali da je u svoju rutinu uvela dve ključne stvari koje su uticale na to da njena figura bude savršena, naročito nakon porođaja. Reč je o "reformer pilates" treningu i specijalnom načinu ishrane preporučenom od strane njenog nutricioniste.

Inače, reformer pilates je vrsta treninga koja ravnomerno opterećuje obe strane tela i celokupnu muskulaturu, omogućavajući brže topljenje kalorija i postizanje savršenijeg tela. Takođe, Jelisaveta je otkrila da je jedno od njenih tajnih oružja za održavanje forme - njena deca, koja su zapravo njeni privatni treneri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading