SIN VODITELJKE RTS PRETRPEO JEZIVO NASILJE! Marija Veljković se hitno oglasila: Nisam rodila dete da ga neko ČUPA I UDARA! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objava Marije Veljković ježi do kostiju, evo šta se desilo!

SIN VODITELJKE RTS PRETRPEO JEZIVO NASILJE! Marija Veljković se hitno oglasila: Nisam rodila dete da ga neko ČUPA I UDARA! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Marija Veljković

Voditeljka RTS Marija Veljković podelila je na društvenim mrežama svoje ogorčenje kao majka nakon što je saznala da njen sin prolazi kroz vršnjačko nasilje. Naime, poznato lice Javnog servisa oglasila se na društvenoj mreži Instagram, te istakla da o ovakvim stvarima ne treba ćutati, posebno sada kada su deca krenula u školu.

Naime, Marija je napisala da njen sin, tokom prvog dana snimanja jednog projekta, dva puta doživeo nasilje. Kao odgovor na njenu prijavu, produkcija je izbacila njenog sina iz projekta, što je Marija ocenila kao nedopustivo, a zatim naglasila da neće tolerisati nasilje nad njenim detetom.

- Da li biste ćutali na vršnjačko nasilje? Ja ne mogu. Moj sin je poveren ljudima koji su garantovali da će sve biti u redu. A doživeo je nasilje dva puta u toku prvog snimajućeg dana. Kao odgovor na moju prijavu nasilja, produkcija ga je izbacila iz projekta - navela je voditeljka, koja dalje nastavlja:

- Kao ženi iz ovog posla, tolerancija i čak i nagradjivanje vršnjačkog nasilja, naročito posle svega što nas je zadesilo je nedopustiva. Kao majka, razmišljam: "Da li sam ja dete rodila da ga neko čupa, ismeva, i udara u glavu"... Nisam! S te strane, hvala produkciji Monada koja je moje dete isključila iz projekta. Jer moj sin nije džak za udaranje. Nek ide na vašu savest, moral i profesionalnost. Toliko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading