KARLEUŠA TRAŽI LEK ZA SAŠU POPOVIĆA! Jelena ponudila POMOĆ, hoće po svaku cenu da ga IZLEČI: Čula sam da nije dobro...

Autor:

Zabava

16.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se čula sa Suzanom Jovanović, evo šta su pričale!

KARLEUŠA TRAŽI LEK ZA SAŠU POPOVIĆA! Jelena ponudila POMOĆ, hoće po svaku cenu da ga IZLEČI: Čula sam da nije dobro...

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Printscreen/Happy Tv

Prvog dana snimanja nove sezone muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" desila se neočekivana promena - producent Saša Popović nije bio prisutan zbog zdravstvenih problema. Ova vest je izazvala brojne reakcije, a jedna od njih dolazi od bivše članice žirija, muzičke zvezde Jelene Karleuše.

Naime, iako nije tajna da Karleuša i Popović nisu u dobrim odnosima, Karleuša je pokazala izuzetnu veličinu tako što je istakla da je u kontaktu sa Popovićevom suprugom, pevačicom Suzanom Jovanović, i ponudila svoju podršku i pomoć. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović sa suprugom Suzanom Jovanović

- Čula sam da Sale nije nešto dobro. Suzani sam poslala poruku da može da računa na moju podršku i pomoć u svakom momentu, bez obzira što sam morala na razne načine da zaustavljam njegove napade po raznim emisijama. Ja moram da budem neko ko oprašta, jer nema ko se o mene nije ogrešio i ko se zbog toga nije pokajao, jer ja uglavnom nikada nikome nisam ništa loše učinila. Kada je reč o Saši Popoviću, ja ću pamtiti samo ono dobro što je on učinio za mene - rekla je Jelena u emisiji "Puls Srbije".

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATA

Jelena Karleuša se oglasila povodom stanja Saše Popovića

Podsećanja radi, muzičar i aktuelni član žirija šou programa "Zvezde Granda", Đorđe David, ranije danas potvdio je se Saša Popović neće pojaviti na početku nove sezone

- Saletovo je zdravstveno stanje je takvo da se neće pojaviti, ali ga očekujemo da će vrlo brzo da izađe, odradio sve, spakovao sve emisije, očekujem da se vrlo brzo pojavi - istakao je on za Republiku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading