"PROBLEMI SU KRENULI KADA JE IMAO NEPUNE DVE GODINE"! Goga Sekulić otvoreno o problemu svog sina - Zato sam ZAPOSTAVILA KARIJERU!

Autor:

Zabava

16.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica sa bivšim suprugom Urošem Domanovićem dobila je sina Vasilija Andreja, a jednom prilikom otvoreno je govorila o problemu sa kojim se součio njen naslednik

"PROBLEMI SU KRENULI KADA JE IMAO NEPUNE DVE GODINE"! Goga Sekulić otvoreno o problemu svog sina - Zato sam ZAPOSTAVILA KARIJERU!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Pevačica Goga Sekulić nedavno je javno iznela svoju borbu sa problemom koji je zadesio njenog sina Vasilija Andreja, a na koji je prvi put skrenula pažnju prošle godine. Iako je veoma teško gledati dete kako se bori sa kašnjenjem u govoru, Goga ističe da je već primetila napredak kod svog sina.

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

Prvi znaci problema

Goga je istakla da je prve konkretne promene primetila kada je Vasilije prestao da je zove, što je bio signal da nešto nije u redu. Odlučila je da potraži pomoć stručnjaka u Beogradu, gde su joj objasnili da postoji više različitih mutacija koje mogu uticati na govor deteta, te da nije reč o autizmu, kako se obično prvo pomisli.

- Dete mi kasni u govoru. Sada idemo kod logopeda. On je navikao, kao i sva muška deca ''on okom, mama skokom'', ali naravno nije samo to u pitanju. Konkretne promene sam videla sa nepune dve godine kada je Vasilije prestao da me zove. Odlučila sam da se vratim u Beograd i potražim pomoć naših stručnjaka. To je velika muka, velika borba... - rekla je Goga i dodala:

- Mnogo je takvih slučajeva, da deca budu zdrava, a da kasne u govoru! Objasnili su mi da postoje različite mutacije, a to nije autizam kako obično odreaguju na prvu - nastavila je pevačica svoju ispovest.

Foto: printscreen/RTV Pink

Goga Sekulić

- Zaključak u svemu tome je samo rad, rad i rad! To je iscrpljujuće, nije lako ni roditeljima ni deci. Jako je bitna socijalizacija! Vrtić je jako bitan, da dete oseti prostor, drugare, atmosferu. Proces podrazumeva odlazak kod logopeda, defektolog, u sezornu sobu sve je to jako bitno! Ima mnogo načina da se pomogne. Sve je Božija volja i rad - izjavila je Goga, a potom iznela i lepe vesti.

- Napredak se vidi! Jako je spor, ali on je samo jednom mali. Zato sam i zapostavila karijeru, da bih se posvetila samo njemu! Bila sam u fazonu ''ili - ili'. Sigurno bih ostavila pevanje ako bih morala da biram. Moj sin govori na nekom svom jeziku... Jako je veseo, ali kad bude progovorio onako kako treba, to će biti prava fešta, slavlje i svi ćete biti pozvani - ispričala je Goga Sekulić u emisiji "Premijera".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading