SAM VRH DOMAĆE ESTRADE STIGAO NA PINKOV VELIKI JUBILEJ! Željko MItrović OVIM GESTOM iznenadio sve prisutne! (GALERIJA)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

16.09.2024

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavirite u svečanu ceremoniju povodom 30 godina postojanja najgledanije televizije u Srbiji!

SAM VRH DOMAĆE ESTRADE STIGAO NA PINKOV VELIKI JUBILEJ! Željko MItrović OVIM GESTOM iznenadio sve prisutne! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Željko i Milica Mitrović

Direktor i vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, već je ranije najavio da će povodom proslave 30. rođendana televizije Pink biti organizovana niz izuzetnih događaja i iznenađenja. Ova proslava će uključivati brojne specijalne goste koji će dodatno obogatiti slavlje u čast godišnjice Pinka. Mitrović i njegov tim su uložili značajan trud tokom više od 40 dana kako bi pripremili sve što je potrebno za ovaj veliki događaj, uključujući pripremu emisija, lansiranje novih kanala i upotrebu najnovijih dronova. Takođe, značajnu pažnju su posvetili i Teatru Odeon, koji je otvoren u septembru i postao novi kulturni centar u regionu.

Teatar Odeon, kao novo kulturno središte, večeras je bio domaćin svečane dodele Pinkovih nagrada u svom luksuznom prostoru. Ovaj događaj okupio je brojne značajne ličnosti iz sveta medija i zabave. Ekipa portala Republika bila je prisutna na licu mesta i među prvim gostima zatekli smo poznatu voditeljku "Elite", Mašu Mihailović, kao i Dušicu Jakovljević, renomiranog kreatora Batu Spasojevića, muzičara Marka Kona koji je došao u pratnji svoje supruge Milice, kao i popularnog voditelja Žarka Lazića, a događaj ne bi mogao da bude potpun bez voditeljke Jovane jeremić, koja je došla sa Draganom Stankovićem i ćerkicom Leom. Svi oni su svojim prisustvom dodatno uveličali ovu posebnu priliku i doprinosili veličini proslave.

Posebno oduševljenje svih prisutnih imali su Željko i Milica Mitrović, a Željko je, izvodeći ekstravagantnu koreografiju, radosno pozirao pred foto-reporterima. Kako je početak svečane ceremonije izgledao, pogledajte u galeriji u tekstu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading