PRVO POJAVLJIVANJE SANJE KUŽET NAKON POROĐAJA! Voditeljka spremila SPECIJALNO IZNENAĐENJE, njen POVRATAK NA TELEVIZIJU IZAZVAO HAOS!

Autor: G. D/M. Đ

Zabava

16.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona "Zvezda Granda" obećava brojna uzbuđenja i novitete, a povratak Sanje Kužet na scenu samo je dodatno začinio atmosferu na snimanju prve emisije. Sa nestrpljenjem se očekuje njen povratak na male ekrane, ali do tada, fanovi će moći da uživaju u njenom povremenom pojavljivanju.

PRVO POJAVLJIVANJE SANJE KUŽET NAKON POROĐAJA! Voditeljka spremila SPECIJALNO IZNENAĐENJE, njen POVRATAK NA TELEVIZIJU IZAZVAO HAOS!

Foto: Republika.rs

Ekipa portala Republika imala je privilegiju da prisustvuje snimanju prve emisije nove sezone "Zvezde Granda", najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu.

Na snimanju se pojavila i voditeljka Sanja Kužet, iako je trenutno na porodiljskom odsustvu. Ova nova sezona donosi brojne novine, uključujući nova pravila i nove kandidate, ali i iznenađenje u vidu povratka Milana Mitrovića kao voditelja.

Novi voditelj 

Pored već poznatih voditelja, Ane Sević i Voje Nedeljkovića, na snimanju se pojavio i Milan Mitrović, koji se vraća na velika vrata. Međutim, pravo iznenađenje za prisutne predstavljalo je pojavljivanje voditeljke Sanje Kužet, koja je nedavno postala majka i privremeno se povukla sa malih ekrana. Svi prisutni su primetili njen vitak stas i bili oduševljeni što je ponovo među njima, a Sanja je i u trenerci i patikama plenila svojom pojavom.

Sanja Kužet se na snimanju "Zvezda Granda" pojavila vedrog duha, a njena pojava izazvala je oduševljenje kako publike, tako i kolega voditelja. Njih četvoro su pozirali za objektiv portala Republika, a atmosfera je bila izuzetno radosna i opuštena. Svi su jedva dočekali da vide Sanju Kužet ponovo na svom radnom mestu.

Sanjina porodica

Iako je trenutno na porodiljskom odsustvu, Sanja Kužet nije propustila priliku da se pojavi na snimanju i podrži svoje kolege. Njen povratak na scenu izazvao je lavinu pozitivnih reakcija, a fanovi su jedva dočekali da vide omiljenu voditeljku ponovo. Sanja je pokazala da je izuzetno posvećena svojoj karijeri, ali i svojoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading