SAOBRAĆAJKA OŽIVELA NJIHOVU LJUBAV! Goga Sekulić UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM - Uroš se ne odvaja od povređene pevačice!

Autor:

Zabava

06.09.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se pre dve godine razvela od Uroša Domanovića, ali je ostala u prijateljskim odnosima sa njim.

SAOBRAĆAJKA OŽIVELA NJIHOVU LJUBAV! Goga Sekulić UHVAĆENA SA BIVŠIM SUPRUGOM - Uroš se ne odvaja od povređene pevačice!

Foto: Instagram.com

Pevačica Goga Sekulić nedavno je doživela saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobila povrede, a danas je prvi put progovorila o ovom nemilom događaju. Na društvenoj mreži Instagram, Goga je objavila fotografiju na kojoj se vidi da je njena ruka povijena, a vrat pričvršćen kragnom. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

 

- Dragi moji, u ponedeljak sam doživela saobraćajnu nezgodu na pešačkom prelazu, gde sam uredno čekala da pređem ulicu. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što sam bila sama, dok je dete bilo u vrtiću. U Urgentnom centru sam obavila pregled celog tela radi provere. Trenutno se osećam čudno, ali sam svesna, bez krvarenja i preloma, iako sam ugruvana i imam jake bolove. Želim da apelujem na nadležne organe da reaguju na ponašanje dostavljača hrane. Bahato se ponašaju, voze po trotoarima i ne poštuju saobraćajne znakove. Važno je da zaštitimo našu decu i voljene osobe i sprečimo potencijalno gore ishode - rekla je, između ostalog, Goga danas.

Podsetimo, pevačica se pre dve godine razvela od Uroša Domanovića, ali je ostala u prijateljskim odnosima zbog sina. Njih dvoje komuniciraju svaki dan, a neretko se i viđaju kada Goga sa sinom ode u inostranstvo kod njega.

Foto: Ministarstvo zdravlja, Pink TV

Goga Sekulić

 

Prvi put nakon razvoda popularnog para domaći mediji su ih uslikali zajedno, nedaleko od Goginog stana. Pevačica je u društvu bivšeg supruga šetala i pričala, a zatim su zajedno seli u pevačicin auto i odvezli se ka centru prestonice. 

Podsetimo, kao smo ranije pisali, Uroš se odmah nakon saznanja o nezgodi uputio ka Beogradu, kako bi bio uz Gogu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading