PALO JAVNO PRIZNANJE O LJUBAVNOJ VEZI! Jelena Karleuša već progovorila O NOVOM PARTNERU: "Duško to nikada nije uradio!"

Autor:

Zabava

16.09.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop diva otvorila dušu nakon razvoda!

PALO JAVNO PRIZNANJE O LJUBAVNOJ VEZI! Jelena Karleuša već progovorila O NOVOM PARTNERU: "Duško to nikada nije uradio!"

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena i Duško

Jelena Karleuša, kontroverzna pevačica, još jednom je pokazala hrabrost i autentičnost u javnom nastupu. Gostujući u jednoj domaćoj emisiji, otvoreno je progovorila o etiketi "lude" koja je godinama prati, ističući da je ponosna na svoju ekscentričnost i nekonvencionalnost.

Foto: Antonio Ahel/ATA

Karleuša

- Već godinama me karakterišu kao "ludu" - rekla je.

- Biti drugačiji, biti svoj, nositi tu "ludost" sa ponosom - to je ono što me definiše. Ja sam neko ko nikada nije bio deo šablona i nikada neće biti. Zbog toga sam opstala na sceni 30 godina, jer se nisam menjala prema tuđim očekivanjima, već sam uvek bila svoja - rekla je Jelena, naglašavajući važnost autentičnosti.

Neukalupljena hrabrost

Karleuša je istakla da je biti "lud" za nju sinonim hrabrosti, originalnosti i izdvajanja iz društvenih normi. Naglasila je da je njena autentičnost ključ njenog uspeha i dugogodišnjeg opstanka na sceni, ističući važnost održavanja sopstvenog identiteta u svetu koji nameće standarde.

- Rekla sam to nedavno, lud mora da stoji pored mene. Da sedi pored mene i ispred mene. Tek tada ću reći: pojavio se. Jer sve dok je neko u mojoj senci, ima neki problem, sve dok sam ja "luda", neću pominjati partnera. To je bio i problem negde sa mnom i sa Duškom gde on nikada nije stao ispred mene. 

Foto: Republika

Duško Tošić

- Mislim da pravu mene niko ne poznaje, ali ono što ljudi znaju jeste da sam izuzetno hrabra, srčana i neko ko ne preza od toga da bude predvodnik u mnogim stvarima. Kako ja da imam partnera koji nije sve to puta 2 ili puta 3? Kako bi taj s*ks izgledao? Kako bi taj partnerski odnos izgledao - pitala se pevačica u emisiji "Puls Srbije".

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading