SVI GLEDALI U PRAVCU NJIH! Jovana Jeremić i milioner Dragan Stanković zablistali na crvenom tepihu - mala Lea PRINCEZA VEČERI! (GALERIJA)

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

16.09.2024

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A evo i zašto su imali svu pažnju prisutnih!

SVI GLEDALI U PRAVCU NJIH! Jovana Jeremić i milioner Dragan Stanković zablistali na crvenom tepihu - mala Lea PRINCEZA VEČERI! (GALERIJA)

Foto: ST/Dragan Kadić

Jovana i Dragan

Večeras, na dodeli nagrada "Pink2 televizije", voditeljka Jovana Jeremić i njen partner Dragan Stanković privukli su pažnju svojim elegancijom i šarmom.

Jovana je blistala u šik haljini sa prorezom na stomaku, dok se njen partner odlučio za elegantno plavo odelo. Njihovo prisustvo na crvenom tepihu bila je neizostavni deo večeri, a mala Lea je takođe privukla pažnju svojim izgledom poput princeze.

Jovana Jeremić otkriva svoje planove za putovanje u Ameriku

Osim svoje sjajne pojave na dodeli nagrada, Jovana nedavno je otkrila svoje uzbudljive planove vezane za unapređenje formata na kome radi i za putovanje u Ameriku. Naime, ona je izjavila da će uskoro ostvariti svoj najveći san posetom Vašingtonu i Njujorku. Takođe, otkrila je da će biti deo tima koji će izveštavati direktno iz Amerike za Pink televiziju, a zaduženje će joj biti izveštavanje o američkim izbore. Njen entuzijazam i uzbuđenje zbog ovog putovanja jasno su vidljivi, a istakla je da su američki izbori od globalnog značaja i da će njihov ishod uticati na celokupni svetski poredak.

Ovaj uzbudljivi događaj dodatno će obogatiti Jovaninu karijeru i omogućiti joj da prenese globalno značajne informacije svojim gledaocima putem najpopularnije televizije u regionu, a nema sumnje da će voditeljka nastaviti hrabrim korakom ka progresu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading