SVEČANO OTVARANJE REVOLUCIONARNOG PROJEKTA! Željko i Milica Mitrović se POLJUBILI PRED SVIMA - šok na crvenom tepihu!

Autor: P. R/M. Đ

Zabava

13.09.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Mitrović predstavio najnoviji projekat uz podršku brojnih poznatih ličnosti!

SVEČANO OTVARANJE REVOLUCIONARNOG PROJEKTA! Željko i Milica Mitrović se POLJUBILI PRED SVIMA - šok na crvenom tepihu!

Foto: Republika

Teatar Odeon, najnoviji projekat vlasnika Pink Medija Grupe, Željka Mitrovića, doživeo je svoje svečano otvaranje večeras, a otvaranje je obeleženo premijerom autorske predstave "Lu".

Ovaj digitalni teatar specijalizovan je za mjuzikle i predstavlja jedinstvenu inovaciju na kulturnoj sceni Beograda.

Početak večeri: Poznate ličnosti na crvenom tepihu

Svečanosti otvaranja Teatra Odeon prisustvovala je brojna poznata lica, među kojima su se istakli vlasnik Pink televizije Željko Mitrović sa suprugom Milicom Mitrović, pevač Oliver Mandić u društvu supruge i ćerke, voditeljka Sanja Marinković, bivše zadrugarke Mina Vrbaški i Milica Kemez, glumac Branislav Lečić, voditeljka Jovana Jeremić i mnogi drugi. Posebno iznenađenje bilo je poljubac Željka i Milice Mitrović na crvenom tepihu, dok su pozirali pred okupljenim novinarima i fotoreporterima.

Foto: Republika

Željko i Milica Mitrović

Sanja Marinković: Nova uloga u Teatru Odeon

Jedno od važnih imena večeri bila je voditeljka Sanja Marinković, koja je otkrila da će preuzeti ulogu PR-a Teatra Odeon. Nakon dve decenije uspešnog vođenja emisije "Magazin in" na Pink televiziji, Sanja Marinković ulazi u novu fazu karijere, preuzimajući odgovornu ulogu u promociji i predstavljanju Teatra Odeon javnosti.

Teatar Odeon: Nova era kulturne scene Beograda

Otvorenje Teatra Odeon označava početak nove ere u svetu mjuzikla u Beogradu. Digitalni format i specijalizacija za mjuzikle predstavljaju inovativan pristup pozorištu, a prisustvo brojnih poznatih ličnosti na otvaranju samo je pokazatelj značaja i interesovanja za ovaj revolucionarni projekat.

Željko Mitrović: Vizionar i pokretač kulturnih promena

Vlasnik Pink Medija Grupe, Željko Mitrović, istakao se kao vizionar i pokretač kulturnih promena, čiji projekti poput Teatra Odeon donose svežinu i inovaciju na kulturnu scenu Beograda. Otvaranje Teatra Odeon predstavlja samo jedan korak u ostvarenju Mitrovićevih ambicioznih planova za razvoj kulturne ponude i umetničkih dostignuća u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading