OTKRIVENA TAJNA PALATE MITROVIĆ! Evo šta se krije iza impozantnih zidina - OD POGLEDA NA EKSTRAVAGANTNE PREDMETE ZASTAJE DAH! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.09.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gatsby party koji se očekuje u "Palati Mitrović" već sada izaziva veliku pažnju javnosti. Impresivna rezidencija, zajedno sa najavljenim luksuznim detaljima unutrašnjosti, činiće ovaj događaj nezaboravnim iskustvom za sve prisutne. S obzirom na najavljenu raskoš, "Palata Mitrović" će sigurno biti domaćin koji će zasijati u punom sjaju tokom ovog glamuroznog događaja.

OTKRIVENA TAJNA PALATE MITROVIĆ! Evo šta se krije iza impozantnih zidina - OD POGLEDA NA EKSTRAVAGANTNE PREDMETE ZASTAJE DAH! (FOTO)

Foto: youtube.com/Vlad089

U najavi glamuroznog događaja koji će se održati u "Palati Mitrović", vlasnik Pink Media Group, Željko Mitrović, otkrio je da će rezidencija biti domaćin najvećeg Gatsby partija na svetu. Impresivna palata, smeštena na prestižnoj lokaciji, već je poznata po svom impozantnom spoljašnjem izgledu, ali sada su svi imali priliku da zavire i u njen sofisticirani enterijer.

Luksuzni detalji unutrašnjosti

Mitrović je podelio detalje o organizaciji događaja, ističući da se očekuje više od 3.000 zvanica, što ga čini jednim od najvećih društvenih događaja godine. Na svom Instagramu, otkrio je delove unutrašnjosti palate, odišući luksuzom i elegancijom. Beli mermer, dva lifta i unikatni luster krasi njegovu rezidenciju. Grandiozni luster predstavlja pravo umetničko delo, a Mitrović ističe da čak i Bakingemska palata bi mogla da pozavidi na ovom ekstravagantnom detalju.

Foto: instagram.com/milica.mitrovic.pink

Palata Mitrovića

- Najveći Gatsby party na svetu sa preko 3000 zvanica, desiće se u “Palati Mitrovic” u sredu! Sveti Žex vrši poslednje pripreme i završava ovaj unikatni luster u atrijumskom prostoru svog hrama, na kome će mu pozavideti i Bakingemska palata - napisao je Željko u pomenutoj objavi.

Rezidencija dostojna pozornice

S obzirom na najavljenu raskoš događaja, "Palata Mitrović" će svakako biti domaćin koji će privući pažnju javnosti. Ova prestižna lokacija već je poznata po svom impozantnom spoljašnjem izgledu, a sada će i unutrašnjost ove rezidencije zasijati u punom sjaju tokom Gatsby partija.

Foto: youtube.com/Vlad089

Palata Mitrovića

Željko Mitrović kao domaćin

Najava glamuroznog događaja u "Palati Mitrović" ne samo da izaziva veliko interesovanje, već i postavlja vlasnika rezidencije, Željka Mitrovića, kao domaćina koji teži da stvori nezaboravno iskustvo za svoje goste. Ovaj događaj obećava da će biti jedan od najvećih društvenih događaja godine, a Mitrović već sada privlači pažnju javnosti svojim deljenjem detalja o organizaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading