JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA PRED ĆERKICOM! Voditeljka doživela emotivni slom: "NAS DVE SMO SAME...!"

Autor:

Zabava

15.09.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivno priznanje voditeljke Pinka!

JOVANA JEREMIĆ ZAVRŠILA U SUZAMA PRED ĆERKICOM! Voditeljka doživela emotivni slom: "NAS DVE SMO SAME...!"

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka televizije Pink, Jovana Jeremić, nedavno je javno podelila svoje emotivne trenutke i iskrena osećanja prema svojoj ćerki Lei. Otkrila je da je upravo Lea ta koja joj daje snagu i motivaciju u životu.

Foto: ST/D. KADIĆ

Jovana Jeremić

Ćerkica Lea kao izvor snage

Jovana je istakla da je Lea neko ko joj pruža neizmernu snagu i ljubav, te da je ona njen glavni motivator. Bez obzira na teškoće koje prolazi, Jovana se trudi da svoju ćerku zaštiti od negativnih emocija. Njihov odnos je posebno blizak, a Jovana naglašava da su one same primarne i da je važno da Lea prati njen primer.

  - Lea je neko ko mi daje snagu. Ona je neko koga ja volim najviše na svetu i neko ko je moj motivator i moj motor za sve. Kad se loše osećam, uvek se trudim da to ne vidi - otkrila je Jeremićeva.

Leina podrška

Jovana je otkrila da su one same, iako je i Dragan prisutan, ali da je njihov odnos fundamentalan. Posebno ističe važnost toga da Lea prati njen put i naglašava da je upravo njena ćerka uspela da je prati kroz sve životne izazove. To je, kako ističe, izuzetno važno, a priznaje i da je Lea jedina uspela da je prati, dok to nije uspeo nijedan muškarac u njihovom okruženju.

 

 

- Nas dve smo same, bez obzira što je i Dragan tu, nas dve smo primarne, osnovne i tako i treba da bude. Uvek je učim da mora da me prati. To je jako važno. Lea je jedina koja je uspela da me prati, bez obzira na sve u okolini. Ona je uspela da me prati kad nije uspeo muškarac da me prati - priznala je Jovana za "Blic TV". 

Poruka o važnosti porodične podrške

Ovi emotivni momenti Jovane Jeremić jasno ukazuju na snažnu vezu između majke i ćerke, kao i na važnost porodične podrške u teškim trenucima. Njihov odnos predstavlja primer ljubavi, podrške i uzajamnog poštovanja, te istovremeno naglašava važnost ženske podrške i snage u životu jedne žene. Jovana Jeremić hrabro deli svoje iskustvo, šaljući snažnu poruku o važnosti porodične podrške i ljubavi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading