MILAN VASIĆ PEVA O METOHIJI U NARODNOJ NOŠNJI! Glumac okupio najbliže na promociji pesme i spota, svi gledali samo u jedan detalj!

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okupljeni su imali priliku da vide ovaj emotivni spot, koji oslikava Vasićevu duboku vezanost za svoje poreklo i tradiciju.

MILAN VASIĆ PEVA O METOHIJI U NARODNOJ NOŠNJI! Glumac okupio najbliže na promociji pesme i spota, svi gledali samo u jedan detalj!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

Na premijeri spota za pesmu "Metohijo, moja avlijo", pored Milana Vasića, učestvovala je i glumica Mirka Vasiljević, koja je pružila podršku svom kolegi. Okupljeni su imali priliku da vide ovaj emotivni spot, koji oslikava Vasićevu duboku vezanost za svoje poreklo i tradiciju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

 

Milan Vasić je za ovu svečanu priliku odabrao da se pojavi u tradicionalnoj narodnoj nošnji, dodatno naglašavajući svoju povezanost sa korensima i kulturom svog kraja. Ovaj gest dodatno je naglasio autentičnost i emotivnu dubinu koju je Vasić želeo da prenese kroz svoje umetničko delo.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

 

Krajem jula, Milan Vasić je nastupao u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu, gde je imao priliku da se poveže sa vernom publikom i da prenese svoju poruku ljubavi prema tradiciji kroz muziku. Ovo iskustvo bilo je obogaćeno prisustvom mnogobrojne dece, čime je Vasić istakao svoju želju da inspiriše mlade generacije da neguju svoje korene i tradiciju.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

 

Milan Vasić je iskreno podelio svoje razočaranje na društvenim mrežama zbog nedostatka podrške poznatih ličnosti. Istakao je da mu je cilj bio okupljanje vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, te je izrazio zahvalnost Igumanu Mihailu na dozvoli da bude organizator kulturnog dela programa. Takođe, istakao je nedostatak podrške poznatih pevača i glumaca, naglašavajući da ih nije bilo ni među publikom, ni u vidu izraza podrške putem društvenih mreža.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Milan Vasić

 


Kroz svoju muzičku karijeru i angažovanje u promociji tradicije, Milan Vasić pokazuje da umetnost može biti snažno sredstvo za očuvanje identiteta i vrednosti koje čine temelj naše kulture. Svojom autentičnošću i predanošću, on inspiriše kako svoju vernu publiku, tako i mlade generacije da neguju svoje korene i da se ponose svojim nasleđem.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading