MILAN VASIĆ SE RAZOČAO U KOLEGE, A SAD SE JEDNOM DIREKTNO OBRATIO! Glumac opet imao razlog da se oglasi na mrežama!

Autor:

Zabava

21.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vasić je i ovog puta poslao jasnu poruku.

MILAN VASIĆ SE RAZOČAO U KOLEGE, A SAD SE JEDNOM DIREKTNO OBRATIO! Glumac opet imao razlog da se oglasi na mrežama!

Foto: Luka Tomić

Nakon što je krajem jula nastupao u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu, Milan Vasić se oglasio na društvenim mrežama i obratio se svojim kolagama glumcima, kojima je zamerio to što se nisu odazvali njegovom pozivu i došli na Kosovo da budu sa svojim narodom. Sada je usledila nova objava u kojoj se "momče s Kosova" javno obratio svom kolegi Ivanu Bosiljčiću.

Vasić je podelio objavu Ivana Bosiljčića koji je posetio Kosovo i Metohiju i manastir Gračanicu.

Foto: ST/Tamara Pavišić

 

Na praznik Preobraženje 2024. večnost je stala u jedan dan. Sve od raspeća do vaskrsenja ugrađeno je u selu Prilužje na Kosovu i Metohiji, u 600 srpskih kuća i 2000 prekrasnih lica i duša. Osetio sam radosnu tugu dok sam grlio decu i naš narod na ovom svetom mestu. Ovde sam po pozivu i blagoslovu našeg Episkopa novobrdskog Ilariona koga naš dobri narod svuda dočekuje kao oca,brata i prijatelja i ispraća sa suzama i nadom na ponovni susret. Srce mi se preobrazilo na današnji praznik. Zahvalan sam mom kolegi i bratu u Hristu Milanu Vasiću koji me je inspirisao svojom neraskidivom vezom sa ovim krajem Srbije, da ponovo dodjem na Kosovo i Metohiju - napisao je Ivan Bosljčić, a njegovu objavu je podelio Milan Vasić uz opis: "Bravo Boske moj dobri".

Foto: Foto printskrin/instagram.com/milanvasic_official

 

Nedavno se Milan oglasio na Instagramu i u ironičnom tonu zahvalio se kolegama koje se nisu odazvale njegovom pozivu da dođu na njegov nastup u Prizrenu.

- Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam. Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na Liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji , ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu - napisao je Milan na Instagramu i dodao:

- Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading