AJFONKA RAZOTKRILA AFERE ACA PEJOVIĆA! Pevač je prvi potkačio, pa mu sve odmah žestoko naplatila!

Autor:

Zabava

16.09.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ima mnogo utripovanih pevača, ali njega bih prvo izdvojila, rekla je starleta.

AJFONKA RAZOTKRILA AFERE ACA PEJOVIĆA! Pevač je prvi potkačio, pa mu sve odmah žestoko naplatila!

Foto: ATAImages

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, tvrdi da zna za nekoliko afera koje je imao pevač Aco Pejović, kao i da njegova supruga za mnoga ni ne zna! Naime, ona je rešila da iskreno progovori o tome šta sve zna o pevaču, jer joj je uvek delovao prepotentno.

- Ima mnogo istripovanih i umišljenih pevača, ali ja bih iskreno izdvojila jednog. Aco Pejović mi je osoba baš nekako odbojna. Nikad nisam videla da se neko toliko ku*či - rekla je Ajfonka za Skandal, pa je onda objasnila zašto ima animozitet prema popularnom pevaču:

Foto: Republika.rs

Aco Pejović sa suprugom

 

- Aco je poznavao mog bivšeg dečka i sećam se da je tada sa njim komentarisao mene. Pričao je nešto u smislu kako je moguće da je on sa devojkom poput mene u vezi. Bilo jer to kad se dešavao ski opening na jednoj planini. On mom dečku priča kako može da bude sa mnom, a izvini dečko, sa kime si ti sve bio?! Sa kime si sve švrljao sa strane, to bolje da ne komentarišemo! On mi je baš onako odbojan, kad ga vidim bar mi tako deluje, ali ne mora da znači da se ne bismo slagali kad bismo se bolje upoznali! 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tijana Ajfon

 

Ajfonka kaže da bez dlake na jeziku može da priča o aferama Pejovića jer ga se ne plaši.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aco Pejović

 

- On nije predsednik države, pa da se plašim njega. Neki ljudi su stvarno dali sebi mnogo za pravo. Nisam ni ja u fazonu da se svakome kezim na ulici. Imam neki stav, ne dozvoljavam naravno svakome da mi priđe, ali nisam kučka. Sa svima normalno pričam, ako mi normalno priđu. Ja sam pre svega osoba sa sela i navikla sam na normalne ljude. Na normalne poslove i takvim jednim se i bavim. Svi koji me znaju mogu da potvrde ovo o čemu pričam, a svakako da nemam potrebu bilo kome da se pravdam - rekla je starleta. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Zorica

16.09.2024 21:03

Ajfonka svaka ti čast!