"KADA SAM ČULA DIJAGNOZU, PALA SAM U NESVEST!" Voditeljka Sanja Marinković bila očajna ZBOG BOLESTI - Zaista mi je teško...

Autor:

Zabava

15.09.2024

23:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena otvorenost o ovoj temi doprinosi važnom dijalogu o gubitku i tugi u javnosti.

"KADA SAM ČULA DIJAGNOZU, PALA SAM U NESVEST!" Voditeljka Sanja Marinković bila očajna ZBOG BOLESTI - Zaista mi je teško...

Foto: Printscreen Youtube Novo jutro

Popularna voditeljka Sanja Marinković doživela je tešku životnu situaciju krajem prošle godine, kada je izgubila oca nakon kratke borbe sa teškom bolešću. Ova tragedija ostavila je dubok trag u srcu Sanje, koja je otvoreno podelila svoju bol sa javnošću.

U emotivnoj ispovesti za domaću emisiju, Sanja je istakla da je očev odlazak ostavio veliku prazninu u njenom životu.

Foto: RTV PInk

Sanja Marinković

- Postoje rane koje nikad neće zarasti, a jedna od njih je gubitak mog oca krajem prošle godine. To mesto niko nikada neće moći da popuni u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer se sve desilo iznenada, bukvalno preko noći - izjavila je voditeljka.

U nastavku intervjua, Sanja je otkrila kako je pokušala da pomogne ocu u njegovoj borbi sa bolešću.

- Trenutak kada sam čula dijagnozu, pala sam u nesvest. Bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca - iskreno je priznala Marinkovićeva u emisiji "Premijera - vikend specijal". Dodala je da je otac uvek bio tu za nju i njenog brata, te da su pokušali sve moguće metode lečenja, ali nažalost, leka nije bilo.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sanja Marinković

Podrška porodice i javnosti

Sanja Marinković istakla je da joj je podrška porodice i prijatelja bila od velikog značaja tokom ovog teškog perioda. Javna podrška i reakcije kolega i fanova takođe su joj pružile utehu i snagu da se nosi sa gubitkom oca. Ova teška životna situacija podsetila je javnost na važnost porodičnih veza i podrške u trenucima tuge i gubitka.

Emotivna ispovest u medijima

Sanja Marinković je hrabro odlučila da podeli svoju priču sa javnošću, otvarajući se o dubokoj tugi koju je doživela zbog gubitka oca. Njena iskrenost i otvorenost o ovoj temi pokrenule su brojne reakcije i empatiju kod publike. Kroz ovu iskrenu ispovest, Sanja je pokazala da je važno otvoriti se o svojim osećanjima i tražiti podršku u teškim trenucima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading