BILA JE TO NAJSPEKTAKULARNIJA SVADBA KOJU JE SRBIJA VIDELA: Evo kako je izgledalo venčanje Karleuše i Duška Tošića!

Autor:

Zabava

15.09.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kraj jedne nekada divne ljubavne priče...

BILA JE TO NAJSPEKTAKULARNIJA SVADBA KOJU JE SRBIJA VIDELA: Evo kako je izgledalo venčanje Karleuše i Duška Tošića!

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša, poznata srpska pevačica, danas je putem svog Instagram profila objavila vest koja je šokirala mnoge - zvanično se razvela od svog supruga, fudbalera Duška Tošića, nakon 16 godina zajedničkog života. Ova vest je izazvala veliku pažnju javnosti, s obzirom na to da su njih dvoje bili jedan od najpoznatijih parova na javnoj sceni.

- Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale - ispričala je ona ranije povodom njihove godišnjice braka.

Svadba iz bajke koja se prepričavala mesecima

Jelena Karleuša i Duško Tošić su svoju ljubav krunisali 28. juna 2008. godine na spektakularnoj svadbi koja je bila kao iz bajke. Venčanje je održano u luksuznom hotelu u Kovilovu, a iako je Jelena bila u sedmom mesecu trudnoće, izgledala je besprekorno u svojoj venčanici. Mladenci su se potrudili da svaki detalj bude savršen, od dekoracije i muzike, pa do bogate trpeze koja je ostavila sve bez daha.

Foto: youtube.com/Jelena Karleuša

Karleuša i Duško

Jelenin otac je svoju ćerku odveo do oltara uz zvuke pesme "Pogledi u tami" od Sergeja Ćetkovića, dok je Jelena, emotivna i uplakana, prilazila Dušku. Prvi ples mladog para bio je nešto najromantičnije što su mnogi videli, a atmosfera na svadbi bila je puna radosnih emocija.

Emotivni trenuci na svadbi

Tokom svadbe, Jelena se latila mikrofona i zapevala "Zajdi, zajdi", što je oduševilo njenog supruga, a Duško je uzvratio emocijama otpevavši stihove pesme "Devojke vole dijamante", napisane za nju od strane Marine Tucaković. Nakon toga, usledio je neočekivan trenutak kada je Duško, zajedno sa ostalim gostima, skočio u bazen, što je dodatno začinilo ovu već spektakularnu svadbu.

Kraj jedne ljubavne priče

Iako su danas stavili tačku na svoj brak, ostaje činjenica da je njihova svadba ostala upamćena kao jedna od najvećih i najluksuznijih u domaćoj javnosti. Ovaj raskid je izazvao brojne reakcije i spekulacije, ali za sada nema zvaničnih komentara ni od Jelene Karleuše ni od Duška Tošića o razlozima koji su doveli do ove odluke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading