"KO HOĆE, NEKA ČESTITA!" Neverovatno: Vojaž se ipak ODLUČIO NA OVAJ KORAK, Tamara nikad srećnija

Autor:

Zabava

15.09.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čestitke samo pljušte!

"KO HOĆE, NEKA ČESTITA!" Neverovatno: Vojaž se ipak ODLUČIO NA OVAJ KORAK, Tamara nikad srećnija

Foto: instagram.com/printscreen

Mladi reper Mihajlo Veruović Vojaž danas obeležava svoj 23. rođendan na poseban način. Iako je ranije izjavio da nikada nije slavio rođendan, ove godine odlučio je da napravi izuzetak. Na svom Instagram profilu podelio je fotografiju iz luksuznog automobila, sedeći pored torte koju krase svećice sa brojem 1, označavajući tako svoj prvi proslavljeni rođendan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Uz fotografiju je napisao šaljivu poruku: "Nikad duv'o svećice, sad duvaj srećice, ko hoće, nek čestitita." Ova objava izazvala je različite reakcije među njegovim fanovima, koji su mu uputili čestitke i lepe želje, dok su se neki našalili sarkastičnim komentarima poput: "Prvi al’ ne i poslednji…", "Kralju srećan ti 1. rođendan!"

Ovim povodom njegova devojka Tamara se oglasila javno, čestitajući mu na poseban način. Naime, Tamara je objavila zajedničku fotografiju iz lifta, uz emotivnu poruku u kojoj je istakla da je Vojaž najbolji dečko kog je mogla da dobije. Osim toga, Tamara je podelila i niz fotografija njihovih zajedničkih momenata, pružajući fanovima uvid u njihovu romantičnu vezu, kako sa putovanja, tako i iz svakodnevnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Reakcije fanova na Vojaževu objavu

Vojaževa objava izazvala je brojne reakcije i komentare među njegovim fanovima, koji su se javili kako bi mu uputili čestitke i lepe želje. Međutim, kako smo ranije napomenuli, nije izostalo ni nekoliko sarkastičnih poruka, koje su dodatno začinile atmosferu na društvenim mrežama. "Koja je šansa da ti puniš jednu godinu?", "Kralju, srećan ti 1. rođendan!" - samo su neki od komentara koji su se našli ispod Vojaževe objave.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Pozdrav odluci da napravi izuzetak

Iako je ranije isticao da nikada nije proslavljao svoj rođendan, Vojaž je ove godine odlučio da napravi izuzetak i obeleži svoj 23. rođendan na poseban način. Ova odluka izazvala je pažnju javnosti i njegovih fanova, koji su mu pružili podršku i uputili najlepše želje za rođendan. Vojažev duhoviti pristup i stav su dodatno obogatili njegovu objavu, stvarajući pozitivnu atmosferu među fanovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading